Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Οδηγός ΚΤΕΛ απειλεί μαθητή που δεν φορούσε μάσκα – «Άμα θα σε πλακώσω στις μπάτσες…»

Οδηγός ΚΤΕΛ απειλεί μαθητή που δεν φορούσε μάσκα – «Άμα θα σε πλακώσω στις μπάτσες…»

Ένα εξοργιστικό βίντεο, το οποίο δείχνει έναν οδηγός του ΚΤΕΛ Χρυσούπολης να απειλεί μαθητή που δεν φορούσε τη μάσκα προστασίας για τον κοροναϊό λέγοντας ότι θα τον «πλακώσει στις μπάτσες» κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το FocusFM, φαίνεται ο οδηγός να σηκώνεται από τη θέση του και να πηγαίνει προς το πίσω μέρος του λεωφορείου όπου κάθεται ο μαθητής, που -σύμφωνα με τον οδηγό- δεν φορούσε τη μάσκα του.

Με έντονο ύφος, ο οδηγός απευθύνεται στον μαθητή, λέγοντας: «είσαι μάγκας ρε; βάλε τη μάσκα. Βάλτην, με τις κλωτσιές θα σε πετάξω. Δώσε την σχολική σου κάρτα αγόρι μου. Θα σου μιλάω και θα με γράφεις; έχεις τόσο δυνατό στυλό;»

«Άμα θα σε πλακώσω στις μπάτσες, θα σου πω εγώ…»

Ο μαθητής απαντά ότι φόρεσε τη μάσκα αλλά μόνο μία φορά δεν την έβαλε, με τον οδηγό να του απαντά: «Μία φορά; Στο πρακτορείο δεν σου είπαν να την βάλεις; Από το πρακτορείο μέχρι εδώ σου κατέβηκε η μάσκα;»

Στην απάντηση «την έβαλα τη μάσκα» από τον μαθητή, ο οδηγός συνεχίζει τις απειλές.

«Άμα θα σε πλακώσω στις μπάτσες, θα σου πω εγώ αν έβαλες μάσκα. Κοίταξε καλά, εγώ δεν είμαι καθηγητής ούτε έχω παιδεία και διδακτορικά…μάγκα…».

in.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Vaso

    Ο ΜΑΛ@#ΑΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΩΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΣ ΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΠΑΤΣΕΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ..

  2. Avonimos

    Πολύ καλά του έκανε!!!, ο Οδηγός.
    Μπράβο του, σε κλειστό χώρο χωρίς Μάσκα; Δύο έπρεπε να φοράει. Όχι μια.
    Σεβασμός και παιδεία υπάρχει από κάπου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.