Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Oι απαντήσεις του διοικητή

Oι απαντήσεις του διοικητή

«Και εγώ υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορωνοϊό και περίμενα τέσσερις ημέρες για το αποτέλεσμα», ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Ανδρέας Τσώλης σχολιάζοντας το ζήτημα που έχει προκύψει με την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων των τεστ που διενεργούνται στο νοσηλευτικό ίδρυμα και αποστέλλονται στο Εργαστήριο της Πάτρας. Σημείωσε πάντως πως δεν γνωρίζει την αιτία του προβλήματος.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου μίλησε σήμερα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Παντελή Κούτσικου (Ρ/Σ Αχελώος 9|84) και επιχείρησε να δώσει απαντήσεις σχετικά με την κριτική που ασκείται στις υγειονομικές αρχές υποστηρίζοντας πως δεν πρέπει να προκαλείται κλίμα φόβου στους πολίτες αν και παραδέχτηκε πως η κατάσταση γενικώς δεν εξελίσσεται καλά.

Είπε μάλιστα πως ο ίδιος έχει κάνει τεράστια προσπάθεια και …διαμήνυσε «να μην τολμήσει κανείς να του επιρρίψει ευθύνες».

Ο κ.Τσώλης χαρακτήρισε καλή πρωτοβουλία της ΥΠΕ τη συγκρότηση της επιτροπής για τη διαχείριση της κατάστασης με την πανδημία και ανέφερε πως η πρώτη συνεδρίαση της έγινε σε πολύ καλό κλίμα και έλαβε σημαντικές αποφάσεις όπως η ανάκληση των αδειών ειδικού σκοπού και το να ριχτούν στη μάχη με την πανδημία και γιατροί από άλλα τμήματα.

Εξήρε το γεγονός πως ένας ιδιώτης γιατρός από την περιοχή τέθηκε στη διάθεση του Νοσοκομείου και τον ευχαρίστησε ενώ στηλίτευσε τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις σε διαδικασίες προσλήψεων γιατρών. Αναφορικά με τις διαμαρτυρίες που εκφράζονται σε χωριά της περιοχής για τη μετακίνηση αγροτικών ιατρών στο Νοσοκομείο υποστήριξε πως αυτή  είναι απόφαση της 6ης ΥΠΕ. «Και από αυτά τα χωριά αν νοσήσουν στο νοσοκομείο έρχονται» είπε για να αναδείξει την ανάγκη συστράτευσης  του ιατρικού προσωπικού.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.