Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Οι δήμαρχοι σε… ορθοπεταλιές λόγω ημέρας, «παρών» από Παπαναστασίου

Οι δήμαρχοι σε… ορθοπεταλιές λόγω ημέρας, «παρών» από Παπαναστασίου

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου σήμερα και είναι σαφές ότι πολύ την χάρηκε ο δήμαρχος Αγρινίου.

«Τα ποδήλατά μας , όπως τα όνειρά μας, ξέρουν από ανηφοριές», έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook, όπου από την έκφραση του προσώπου του στη ποδηλατάδα καταλαβαίνεις ότι το χάρηκε κάμποσο!

Αναρτήσεις είδαμε και από άλλους πολιτικούς ενώ η Παγκόσμια Ημέρα συνέπεσε περίπου και  με τις υπογραφές για ηλεκτρικά ποδήλατα στο Αγρίνιο ή με ανακοινώσεις για ποδηλατοδρόμους στην Αθήνα από τον υπουργό Κ. Χατζηδάκη.

Ο Γ.Παπαναστασίου έχει ανεβάσει και μια φωτογραφία- κάθε άλλο αυτό που λένε «ζωή-ποδήλατο»- από την ποδηλατάδα που διοργάνωσε η Κ.Ε.Δ.Ε. και ο Δήμος Αθηναίων εξηγώντας ότι λόγω της μέρας έφυγαν όλοι για ορθοπεταλιές!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΠΑΝΟΣ

    ΤΟ ΠΟΔΉΛΑΤΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΞΕΛΈΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ Ό ΠΑΡΆΔΕΙΣΟΣ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΙΟΝ ΚΟΡΟΕΙΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΌΤΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.