Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Οκτώ φύλακες για τις αθλητικές εγκαταστάσεις με δίμηνη σύμβαση θα προσλάβει ο δήμος Αγρινίου

Οκτώ φύλακες για τις αθλητικές εγκαταστάσεις με δίμηνη σύμβαση θα προσλάβει ο δήμος Αγρινίου

Tην πρόσληψη οκτώ ατόμων ειδικότητας ΔΕ Φυλάκων με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας δύο μηνών αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου.
Σύμφωνα με το σκεπτικό που ανέπτυξε ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης, οι προσλήψεις θα γίνουν για να ενισχυθεί η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς τους επόμενους τρεις μήνες έχουν προγραμματιστεί στο  Δ.Α.Κ. Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης», το Κλειστό Γυμναστήριο Αθλοπαιδιών «Αερογέφυρας», το Γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου εκδηλώσεις όπως Κολυμβητικό grand prix, κάθε Σαββατοκύριακο αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, Χάντμπολ, ποδοσφαίρου Β΄Εθνικής κατηγορίας καθώς και τοπικών κατηγοριών.
Επισημάνθηκε εξάλλου ότι το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί πολλαπλά κρούσματα κλοπών και φθοράς των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει με απόφαση του δημάρχου, κατ’ εκτέλεση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου και με τα ειδικά τυπικά προσόντα και τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις, και την συνδρομή των προϋποθέσεων και περιορισμών των σχετικών άρθρων των νόμων που ισχύουν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.