Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Όλα σχετικά με την βία στα Αη-Βασιλιώτικα

Astynomia-peripoliko-vrady
Μερικές παρατηρήσεις σχετικά με το θέμα που μπορείτε να διαβάσετε «πάνω» στα βασικά του agrinionews.gr και αφορά σε όσα απίστευτα έγιναν στα Αη-Βασιλιώτικα το βράδυ του Σαββάτου. Το site είναι υποχρεωμένο να κρατά ίσες αποστάσεις σε όσα περιγράφουν οι παθόντες και όσα δέχεται και ανακοινώνει η επίσημη Αστυνομία.
Όμως, υπάρχουν μερικά πρόσθετα γεγονότα που καταδεικνύουν ότι η περιοχή έχει καταστεί αβίωτη. Πρώτον, έχουν υποβληθεί μηνύσεις με άτομα να έχουν κατονομαστεί από έναν παθόντα που είδε το σπίτι του να το πετροβολούν 10 και πλέον άτομα ενώ βρισκόταν μέσα ακόμη και νήπιο! Ο άλλος παθόντας είδε το μηχανάκι του να το διαλύουν άτομα μεθυσμένα – ή υπό την επήρεια ουσιών- που θεώρησαν ότι είχε καλέσει την αστυνομία!
Δεύτερον, βγήκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του γράφοντος στο ραδιόφωνο πολίτης (11.20 στον Δυτικά FΜ) και κατήγγειλε τα πάντα με λεπτομέρειες, με την διαφορά ότι δεν θέλησε να ακουστεί το όνομά του. Αυτό σημαίνει ότι τελούσε υπό το κράτος του φόβου των αντιποίνων άρα υπό καθεστώς τρομοκρατίας. Ο συγκεκριμένος πολίτης όμως έδωσε τα στοιχεία του τα οποία είναι στη διάθεση όλων, ενώ είπε ότι δέχεται να δώσει συνέντευξη κατ’ αντιπαράσταση είτε με εκπρόσωπο των Αρχών είτε με όποιον αμφισβητεί τη μαρτυρία του οποιαδήποτε στιγμή.
Τρίτον και εξίσου σημαντικό: οι παθόντες περιγράφουν μια κατάσταση όπου ομάδες νεαρών ρομά βάζουν φωτιές και επιτίθενται σε πολίτες ενώ η αστυνομία δεν πάει στο πεδίο των συμβάντων πιο κοντά από τα 200 μέτρα(!) και μάλιστα μετά από πολλές και αγωνιώδεις εκκλήσεις. Αναφέρθηκε ακόμη και έλλειψη σε… κράνη για να δικαιολογηθεί η καθυστέρηση. Η έκφραση «οι πολίτες είναι ανάστατοι» θα είχε αξία αν όλα αυτά δεν ήταν συχνότατο φαινόμενο υποβάθμισης της ζωής όλων στην περιοχή.
Τέλος πρέπει να ειπωθεί ότι η συγκεκριμένη νοοτροπία βανδάλων εξαπλώνεται, καθώς δύο φορές έχουν συλληφθεί στο Αγρίνιο νεαροί που οδηγούν μεθυσμένοι και χωρίς δίπλωμα ή ασφάλεια, ενώ χθες το απόγευμα κάποιοι έσπασαν αυτοκίνητο που ανήκει σε ιερέα, μεταξύ Δεξαμενής και Γοργοποτάμου, για να πάρουν από μέσα το πετραχήλι! Πράξη που αποκλείεται να καταγράψει το αστυνομικό δελτίο αλλά που δείχνει τις συνθήκες ζωής στο Αγρίνιο .

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Ρε ακη δεν πας να καθαρίσεις εσύ που είσουν και κομαντος?

  2. L'OREAL

    Ο αριστερός Τραπεζιώτης γιατί δεν μας βγάζει και καμιά φωτογραφία από εκεί ρε παιδιά ;;;;

  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Έχουμε να κάνουμε με έναν πληθυσμό που διδάσκει και επιβραβεύει την παρανομία από παιδική ηλικία και θυμάται το νόμιμο κράτος μόνο για την είσπραξη επιδομάτων. Μόνη λύση η επίδειξη δύναμης από το κράτος. Κατεδάφιση όλων των αυθαιρέτων κτισμάτων. Κόψιμο όλων των κοινωνικών παροχών. Φυλάκιση για όλα τα αδικήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.