Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Ημερίδα για τα «ηλεκτρονικά βιβλία» από τον Σύλλογο Λογιστών Αγρινίου

Ημερίδα για τα «ηλεκτρονικά βιβλία» από τον Σύλλογο Λογιστών Αγρινίου

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή (τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω Covid-19) πραγματοποιήθηκε  στο Αγρίνιο στις 24 Οκτωβρίου η ημερίδα με θέμα τα “ηλεκτρονικά βιβλία” και η εφαρμογή τους, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Λογιστών Αγρινίου με την ευγενική υποστήριξη της Epsilon Net Training και εισηγητή τον κ. Νικόλαο Καλαμαρά.

Η ημερίδα διεξήχθη στο Αγρίνιο στην αίθουσα του κτήμα amaRo και κατά τη διάρκεια της  αναλύθηκε από τον εισηγητή κ. Καλαμαρά η ισχύουσα νομοθεσία για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία και οι τρόποι διαβίβασης των δεδομένων στην πλατφόρμα MyData.

Επίσης παρουσιάστηκε  η νέα web πλατφόρμα Epsilon Smart και οι λύσεις ολοκληρωμένης διασύνδεσης των λογιστικών εφαρμογών της Epsilon Net με την πλατφόρμα myData.

Μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας διεξήχθη η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Λογιστών Αγρινίου & Περιχώρων.

Τα μέλη του Συλλόγου ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Συλλόγου το έτος που πέρασε καθώς και τις προοπτικές για το νέο ενώ παράλληλα εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί  τα μέλη του Συλλόγου για τη συμμετοχή τους στην ημερίδα και στην Γ. Συνέλευση, επίσης ευχαριστεί για την υποστήριξη τους την εταιρεία Epsilon Net Training,  το κτήμα amaRo και τον Ιωάννη Μακρή.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.