Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας : τήρηση των μέτρων “για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω”

ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας : τήρηση των μέτρων “για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω”

O Τομέας Υγείας της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας αναφέρει τα ακόλουθα σε ανακοίνωση της:

Η σημερινή μέρα αποτελεί ορόσημο για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας. Σήμερα 4 Μαρτίου στην Ελλάδα έχει πραγματοποιηθεί ο συμβολικός αριθμός του ενός εκατομμυρίων εμβολιασμών.

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Κυβέρνησης αποτελεί παράδειγμα για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες ενώ ταυτόχρονα ο Ευρωπαϊκός Τύπος το επιδοκιμάζει για την οργάνωσή του και τους ρυθμούς πραγματοποίησης των εμβολιασμών.

Σήμερα απευθύνουμε και ένα επιπλέον μήνυμα, προς τους νέους και της νέες του Νομού μας.

Ο Νομός μας από σήμερα βρίσκεται σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (“βαθύ κόκκινο”).

Για τις επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικό να περιορίσουμε δραστηριότητες, οι οποίες καθιστούν εύκολη τη μετάδοση του ιού.
Ας συμμορφωθούμε με τα περιοριστικά και υγειονομικά μέτρα, αποφεύγοντας τις συναθροίσεις και τις άσκοπες μετακινήσεις.

Η ψυχολογική κόπωση λόγω των συνθηκών είναι γνωστή και απολύτως κατανοητή.
Θα ήταν κρίμα όμως τώρα, στην αρχή του τέλους, η Αιτωλοακαρνανία να βρεθεί αντιμέτωπη με μια μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων με ταυτόχρονη πίεση στα Νοσοκομεία της.

Έχουμε ένα αποτελεσματικό εμβόλιο και ένα αποτελεσματικό εμβολιαστικό πρόγραμμα. Με προσοχή και υπομονή, η επιστροφή στην καθημερινότητα μας είναι κοντά. Αυτό θα το πετύχουμε όλοι μαζί. Είναι η μάχη των πολλών, είναι η μάχη για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω, είναι η μάχη για να χτίσουμε το τείχος ανοσίας της χώρας μας.

Αθανάσιος Κάλπης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ (Β΄) ΟΝΝΕΔ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Παραδοχή

    Το πρόγραμμα των εμβολιασμών προχωρά κανονικά μας λένε έχοντας εμβολιαστεί πολλά στελέχη της ΝΔ εκτός σειράς…μετά από ένα χρόνο πανδημίας έχουμε φτάσει σε χειρότερη κατάσταση από ότι είμασταν πέρσι την άνοιξη ή το φθινόπωρο…καμιά 7αρια διαγγέλματα δείχνοντας κάθε φορά την ανικανότητα να διαχειριστούν την κατάσταση… ψάχνουν για νοσοκομεία όταν το 2012 ήθελαν να τα κλείσουν και το 2020 θεωρούσαν τα λεφτά για τις ΜΕΘ “πεταμένα λεφτά”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.