Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Ούτε “λευκή επιταγή” ούτε “εμμονική αντιπολίτευση” από την Σταρακά

Ούτε “λευκή επιταγή” ούτε “εμμονική αντιπολίτευση” από την Σταρακά

«Θα ελέγξουμε την διοίκηση του δήμου με όλες μας τις δυνάμεις αλλά θα προτείνουμε κιόλας κι όπου χρειαστεί θα μετέχουμε σε δράσεις απαραίτητες για την εξωστρέφεια του Αγρινίου», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου  Χριστίνα Σταρακά με αφορμή την έναρξη της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

Ο αγρινιώτικος λαός μας εμπιστεύθηκε δίνοντάς μας τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου, μια θέση που θα υπηρετήσουμε με αφοσίωση και εντιμότητα.

Θέλουμε να δούμε το Αγρίνιο να προχωρά μπροστά, να προοδεύει, τους νέους να βρίσκουν δουλειά. Θέλουμε να βοηθήσουμε να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια ο δήμος μας.

Αυτό δεν σημαίνει λευκή επιταγή στην δημοτική αρχή όπως δεν σημαίνει και άκαρπη, εμμονική αντιπολίτευση. Θα ελέγξουμε την διοίκηση του δήμου με όλες μας τις δυνάμεις αλλά θα προτείνουμε κιόλας κι όπου χρειαστεί θα μετέχουμε σε δράσεις απαραίτητες για την εξωστρέφεια του Αγρινίου.

Ήδη η παράταξή μας σκοπεύει να καταθέσει πρόταση για θεματικές συνεδριάσεις, μια φορά τον μήνα αν είναι δυνατόν, για τα μείζονα και διαχρονικά προβλήματα του Αγρινίου. Με έμφαση στην εκπαίδευση, την υγεία και την εργασία.

Είδαμε πολλά τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε τα δημοτικά μας συμβούλια να μην έχουν την εικόνα των προηγούμενων ετών. Δεν είναι πολεμικό πεδίο το δημοτικό συμβούλιο του Αγρινίου, ούτε κομματικός προθάλαμος.

Καλή δύναμη σε όλους και δουλειά για το Αγρίνιο και όχι για την μικροπολιτική.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ο Θεος

    Ειπε και κανεις δεν καταλάβε γιατι αυτη θα επρεπε να ειναι μια ενδιαφερουσα ειδηση αφου απλα απευθυνεται σε λοβοτομημενους…..To the point please to the point…

  2. Αναρχοκαπιτάλας

    Όταν δεν μπόρεσες να κάνεις (ούτε μια φορά) παραγωγική συμπολίτευση ως Περιφερειακή Αρχή και υπόσχεσαι να κάνεις παραγωγική αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.