Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Π. Ζωντός: Προτιμώ μια ήττα με είκοσι πόντους

Π. Ζωντός: Προτιμώ μια ήττα με είκοσι πόντους

tpappas

Στα λάθη της ομάδας του που επέτρεψαν στον Α.Ο. Αγρινίου  να πάρει μεγάλη διαφορά αναφέρθηκε ο προπονητής του Χαρίλαου Τρικούπη Παναγιώτης Ζωντός που μάλιστα δε δίστασε να κατονομάσει και παίκτες του που δεν βοήθησαν στο σημερινό παιχνίδι. Αναλυτικά:

« Ήμασταν πολύ κατώτεροι των προσδοκιών σήμερα. Κάναμε πολλά λάθη σε σκέψη και σε λειτουργία όσον αφορά το αμυντικό μας κομμάτι. Δυστυχώς δώσαμε στην ομάδα του Αγρινίου να κάνει το παιχνίδι, να επιβάλλει το δικό της ρυθμό με πολύ πίεση στην άμυνα και να φεύγει μπροστά στο τρανζίσιον. Έχουμε χάσει τουλάχιστον δεκαπέντε με είκοσι φορές τη μπάλα μέσα από τα χέρια μας, κάτι το οποίο είχαμε επισημάνει. Δεν έγινε τίποτα από όσα είχαμε επισημάνει. Συνεχίζουμε. Προτιμώ μια τέτοια ήττα με είκοσι πόντους παρά με ένα πόντο που θα κρύψει προβλήματα. Προσπαθούμε να δώσουμε ρόλους σε παιδιά όπως στον Παπαδιονυσίου ο οποίος δεν ανταπεξήθλε σε καμία κατάσταση παιχνιδιού αλλά έχω και μεγάλο παράπονο από τους έμπειρους παίκτες μου όπως ο Φώτης ο Ιωάννου και ο Ντίνος ο Σταυρόπουλος οι οποίοι δεν μπήκαν στο πνεύμα του παιχνιδιού για να βοηθήσουν τα νέα παιδιά. Είναι δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος. Θα δούμε τα λάθη μας και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Είναι μεγάλο πρωτάθλημα, θέλει υπομονή, θέλει πίστη σε αυτό που κάνεις. Εκτιμώ ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα δικαιωθούμε γι’ αυτό που πιστεύουμε. Θέλουμε να είμαστε ψηλά, στην οκτάδα, εξάδα, να μπούμε στα πλέι οφ. Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι να το πω».

 Ν. Παπαρέγκας:

Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε και ο Νίκος Παπαρέγκας από την πλευρά του Χ. Τρικούπη. Τόνισε:

« Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγρινίου. Εμείς κάναμε ένα κακό παιχνίδι και πληρώσαμε κάποια επιπόλαια λάθη. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να έχουμε υπομονή. Κάναμε μια ήττα σε μια έδρα που δε θα περάσουν πολλές ομάδες. Κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια».

 

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.