Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Παναιτωλικός: Το συγκλονιστικό βίντεο πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο

Παναιτωλικός: Το συγκλονιστικό βίντεο πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο

 Λίγο πριν o Παναιτωλικός  αναχωρήσει από το ξενοδοχείο για το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, τους περίμενε μια έκπληξη. Ένα βίντεο που περιείχε τις προτροπές των δικών τους ανθρώπων. Στο τέλος της προβολής τα βλέμματα των ποδοσφαιριστών έδειχναν τι θα ακολουθήσει. Το βίντεο και η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ο αγώνας του Σαββάτου στη Ν. Σμύρνη καθόριζε την τύχη του Παναιτωλικού. Και κανείς δεν άφησε… στην τύχη του τον συγκεκριμένο αγώνα. Όσοι συμμετείχαν στην αποστολή γνώριζαν ότι έπρεπε να παίξουν για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, τη φανέλα και την ιστορία του, το Αγρίνιο, τους φιλάθλους.

Καλούνταν να αποδείξουν για μια ακόμα φορά ότι αυτή η ομάδα αξίζει να συνεχίσει την πορεία της στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Να παίξουν για τους εαυτούς τους και για τους δικούς τους ανθρώπους, που τους εμπιστεύονται και νιώθουν περηφάνεια. Γονείς, αδέλφια, σύζυγοι και σύντροφοι, παιδιά, φίλοι των ποδοσφαιριστών μας, στάθηκαν στο πλάι τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει από το ξενοδοχείο για το γήπεδο της Ν. Σμύρνης, τους περίμενε μια έκπληξη. Ένα βίντεο που περιείχε τις προτροπές των δικών τους ανθρώπων. Στο τέλος της προβολής τα βλέμματα των ποδοσφαιριστών έδειχναν τι θα ακολουθήσει.

Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι…

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΑΓΡΙΝΙΟ 6

    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΥΣΙΜΑΧΟ [ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ] ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.