Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

93 χρόνια Παναιτωλικός!

“Να κάνουμε τον Παναιτωλικό μας ακόμα πιο δυνατό” Τη συμπλήρωση 93 χρόνων από την ίδρυση του γιορτάζει σήμερα, 9 Μαρτίου 2019, ο Παναιτωλικός. Η ΠΑΕ με ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρεται σε σημεία της πλούσιας ιστορίας του συλλόγου και τονίζει “να κάνουμε τον Παναιτωλικό μας ακόμα πιο δυνατό”!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Σήμερα ο Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. συμπληρώνει 93 χρόνια από την ημέρα της ίδρυσής του! Από τις 9 Μαρτίου 1926 που εγκρίθηκε το καταστατικό του και άρχισε η πορεία του στο χρόνο…

Για 93 χρόνια διαρκώς προσφέρει στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την κοινωνία. Με μοναδική φιλεκπαιδευτική δράση για αθλητικό Σύλλογο. Πιστός σε αρχές και αξίες που τον κάνουν ξεχωριστό. Με σταθερή πορεία και διάρκεια. Με επιτυχίες, διακρίσεις και -κυρίως- περηφάνια. Ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς με τον τόπο και έγινε ο μεγαλύτερος πρεσβευτής του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας.

Γιορτάζει (και) τα εφετινά γενέθλια έχοντας σταθεροποιηθεί στις κορυφαίες θέσεις του Ελληνικού αθλητισμού αλλά και στη συνείδηση – εκτίμηση του κόσμου.

Οφείλουμε στους ιδρυτές του και όσους τον υπηρέτησαν πιστά, να δώσουμε μεγαλύτερη προοπτική στο όραμά τους. Να κάνουμε τον Παναιτωλικό μας ακόμα πιο δυνατό!

Φωτογραφίες για τα 93 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου ανήρτησε στη σελίδα του και ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.