Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου που σώθηκε από το τροχαίο με την Porsche

Παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου που σώθηκε από το τροχαίο με την Porsche

Σελίδα στη ζωή του γυρίζει ο Υπάτιος Πατμάνογλου, αφού σύμφωνα με την εκπομπή Μαζί σου, παντρεύεται στις αρχές Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Υπάτιος Πατμάνογλου γνώρισε την νέα σύντροφό του με την οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μέσω Facebook, ενώ βοήθησαν και κάποιοι κοινοί γνωστοί.

Πρόκειται για μια κοπέλα γνωστή στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων, η οποία ασχολείται με τα κοινά και είναι ιδιαίτερα αγαπητή. Μάλιστα, έχει βιώσει και η ίδια μια απώλεια ανάλογη με αυτή του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Συγγενείς του Πατμάνογλου μιλώντας στην εκπομπή είπε ότι φυσικά δεν ξεχνάει την γυναίκα του και το παιδί του, εξακολουθεί να μιλάει για αυτούς παντού και πάντα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Και αυτό είναι κάτι που θέλει και ο ίδιος ο Πατμάνογλου αλλά και οι άνθρωποι γύρω του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο χρόνια περίπου, παραμονές Καθαράς Δευτέρας στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας συνέβη ένα σοκαριστικό τροχαίο στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τέσσερις άνθρωποι. Ο οδηγός και ο συνοδηγός της Porsche, η οποία ουσιαστικά προκάλεσε το τροχαίο και η 33χρονη σύζυγος με τον 3χρονο γιο του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Το τροχαίο συνέβη όταν ο οδηγός της Porsche Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα αυτό να μπει στο υπαίθριο πάρκινγκ με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να προσκρούσε πρώτα στο σταθμευμένο όχημα του Υπάτιου Πατμάνογλου και στη συνέχεια στο μικρό κτίσμα με τις τουαλέτες. Μέσα στο όχημα του Υπάτιου Πατμάνογλου βρίσκονταν η σύζυγός του και ο τριών ετών γιος τους. Η οικογένεια ταξίδευαν προς το πατρικό του Πατμάνογλου για να περάσουν την Καθαρά Δευτέρα και είχαν σταθμεύσει στο πάρκινγκ για λίγα λεπτά. Ο Υπάτιος Πατμάνογλου την ώρα του δυστυχήματος βρισκόταν μέσα στην τουαλέτα.

Από το εν λόγω τροχαίο κυκλόφορησαν διάφορα βίνταο που έδειχναν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης αλλά και το δράμα του Υπάτιου Πατμάνογλου που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα -χωρίς να καταλάβει πώς- έχασε σύζυγο και παιδί. Οταν βγήκε από την τουαλέτα αδυνατούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.

| iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.