Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020

Παπαναστασίου: έγκριση-αποστομωτική απάντηση σε όσους επιχειρούν να μηδενίσουν την προσπάθειά μας

Ο Δήμος Αγρινίου σε ανακοίνωση του αναφέρει πως εξασφάλισε νέα χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο ενός σημαντικού έργου που αφορά στην ανάπλαση οικοδομικών τετραγώνων στην καρδιά της πόλης.
Η ανακοίνωση έδωσε ευκαιρία στο Γιώργο Παπαναστασίου να ανταπαντήσει στην κριτική της Χριστίνας Σταρακά για όσα ο Δήμαρχος Αγρινίου ανέφερε στη χθεσινή του ομιλία.

Συγκεκριμένα, ο κ.Παπαναστασίου σχολίασε αναφερόμενος στην έγκριση του έργου: «Μιλάμε με το έργο μας, για το έργο μας. Στη λίστα του απολογισμού μας προσθέτουμε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση στην καρδιά της πόλης. Η έγκριση έρχεται ως αποστομωτική απάντηση σε όλους όσους επιχειρούν να μηδενίσουν την προσπάθειά μας. Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Αντιλαμβάνομαι ότι η χθεσινή παρουσίαση του έργου μας έπεισε και τους πλέον δύσπιστους και θορύβησε τους αντιπάλους μας. Η δυνατή ομάδα που απαρτίζει το ψηφοδέλτιό μας έχει την αποδοχή των πολιτών.Επιλέξαμε να προχωρήσουμε μπροστά. Έχουμε αποφασίσει ότι δεν θα επιτρέψουμε στις σκιές του παρελθόντος να στοιχειώσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος.Δυστυχώς δεν μπορούμε να αποφύγουμε τα μέτρια μυαλά που συνήθως καταδικάζουν κάθε τι που ξεπερνά τον ορίζοντά τους».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.