Το Greek Village Life βρέθηκε στο πανέμορφο ορεινό χωριό Κρυονέρια Αιτωλοακαρνανίας όπου η συνάντησε την κυρά Κούλα.
Μοιράστηκε ιστορίες από το παρελθόν για τη ζωή στο χωριό και μαγείρεψε μια παραδοσιακή μακαρονόπιτα, χρησιμοποιώντας τα ντόπια υλικά που είχαν στη διάθεσή τους παλιότερα.
Τα υλικά που χρησιμοποίησε για τη μακαρονόπιτα ήταν απλά και γνήσια: περίπου 250 γραμμάρια αλεύρι, 5 αυγά, αλάτι, ξύδι, λάδι, τυρί,μακαρόνια νούμερο 5 και γάλα. Η πίτα αποτελούνταν από δύο λεπτά φύλλα, και όταν ολοκληρώθηκε η παρασκευή της, η κυρά Κούλα πρόσθεσε μικρά κομμάτια λίπος από χοιρινό που είχε ετοιμάσει.
Στη συνέχεια η πίτα τοποθετήθηκε στη στόφα με τα ξύλα για να ψηθεί. Το άρωμα του φρεσκοψημένου φαγητού που ανέδειξε από την κουζίνα δημιούργησε μια αίσθηση αναμνήσεων και αναμονής.
Μετά από λίγο, η πίτα ήταν έτοιμη, αποτέλεσμα όχι μόνο την τέχνη της κυρά Κούλας αλλά και της αγάπης και της φροντίδας που βάζει σε κάθε δημιουργία της.