Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αγρίνιο: άρχισε η διανομή μασκών και παγουρίνο στις σχολικές μονάδες

Αγρίνιο: άρχισε η διανομή μασκών και παγουρίνο στις σχολικές μονάδες

Σε εξέλιξη είναι πλέον η διαδικασία παράδοσης από τον δήμο Αγρινίου στις σχολικές μονάδες των μασκών και των παγουρίνων που θα διανεμηθούν στους μαθητές την προσεχή Δευτέρα, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής σεζόν.

5000 παγουρίνο παρέλαβε ο δήμος Αγρινίου την περασμένη Τετάρτη και πλέον έφθασε σήμερα και η πρώτη παρτίδα από τις 32.000 μάσκες που αναμένονται συνολικά. Το υλικό διανέμεται από τους χώρους της Σχολικής Επιτροπής , στον παλαιό σταθμό τρένων, όπου κλήθηκαν οι διευθυντές των σχολείων για την παραλαβή ενώ σταδιακά προσέρχονται στο σημείο.

Στο χώρο βρέθηκαν εξάλλου και ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και ο αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης.

Σημειωτέον πως τα παγουρίνο, προσφορά του Ιδρύματος Λασκαρίδη, θα δωθούν στους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ενώ οι μάσκες στους μαθητές όλων των βαθμίδων .

Έτσι, δυο ημέρες πριν το πρώτο κουδούνι μια εκκρεμότητα τακτοποιείται ωστόσο πολλά είναι ακόμη τα ζητήματα που προβληματίζουν την εκπαιδευτική κοινότητα. Γίνεται εξάλλου αγώνας δρόμου για να καθαριστούν οι σχολικές μονάδες καθώς η διαδικασία πρόσληψής των καθαριστριών ολοκληρώθηκε προ ελαχίστων ημέρων.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.