Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Υπεγράφη η σύμβαση για παρεμβάσεις αστικής αναβάθμισης του Θέρμου

Υπεγράφη η σύμβαση για παρεμβάσεις αστικής αναβάθμισης του Θέρμου

Προγραμματική Σύμβαση για την Πράξη «Παρεμβάσεις Αστικής Αναβάθμισης σε επιλεγμένα σημεία της Τοπικής Κοινότητας Θέρμου Δήμου Θέρμου», προϋπολογισμού του έργου 590.000 ευρώ, υπεγράφη σήμερα, 14 Νοεμβρίου 2018, από το Δήμαρχο Αγρινίου Γεώργιο Παπαναστασίου, ως εκπρόσωπο του Δήμου Αγρινίου  ο οποίος είναι «Φορέας Υλοποίησης»,  και από τον Δήμαρχο Θέρμου   Σπύρο Κωνσταντάρα, ως εκπρόσωπος του δήμου Θέρμου, ο οποίος είναι «Κύριος του Έργου»,

Η πρόταση του δήμου Θέρμου εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα» του Άξονα Προτεραιότητας 2 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο Περιβάλλον», με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα μετά από εισήγηση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π.

“Πρόκειται για ένα ακόμη έργο που σηματοδοτεί την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών του δήμου μας και πραγματοποιείται από κοινοτικούς πόρους” αναφέρει ο δήμος Θέρμου.

Εκφράζει παράλληλα ευχαριστίες  στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και στον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, στο Δήμο Αγρινίου και στο Δήμαρχο   Γεώργιο Παπαναστασίου που  στηρίζει με την Τεχνική του Υπηρεσία , στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος της ΠΔΕ και στην Προϊσταμένη κ. Άλκηστη Σταθοπούλου, στους μηχανικούς και το προσωπικό του δήμου Θέρμου και σε όσους συμβάλουν για την περαιτέρω προώθηση του δημοτικού έργου .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.