Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Παρεμβάσεις στο επαρχιακό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας

unnamedΑπαραίτητες και καίριες παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Η ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας αναφέρει σε ανακοίνωση της πως “έχοντας ως μέριμνα την οδική ασφάλεια των πολιτών και παρά τους ελάχιστους πόρους που έχει στη διάθεσή της για τον μέγιστο αυτό στόχο, προχώρησε στο κλείσιμο και την επούλωση των λάκκων στο μεγαλύτερο μέρος του επαρχιακού δικτύου”.
Αναλυτικότερα έγιναν παρεμβάσεις στους παρακάτω επαρχιακούς οδικούς άξονες :
ΑΓΡΙΝΙΟ-ΔΟΚΙΜΙ-ΚΑΛΥΒΙΑ-ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ-ΛΥΣΙΜΑΧΙΑ
ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΜΑΣΤΡΟΥ-ΓΟΥΡΙΑ-ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ-ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΒΟΥΝΙ
ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΚΑΤΟΧΙ-ΛΕΣΙΝΙ
ΓΟΥΡΙΑ- ΑΓ. ΗΛΙΑΣ
ΚΑΤΟΥΝΑ -ΑΕΤΟΣ-ΜΠΑΜΠΙΝΙ
ΜΥΤΙΚΑΣ-ΠΑΛΑΙΡΟΣ-ΑΣΤΑΚΟΣ
ΑΣΤΑΚΟΣ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ
ΓΕΦΥΡΑ ΜΠΑΝΙΑ-ΚΑΛΟΥΔΙ-ΔΟΥΝΕΙΚΑ
Το αμέσως επόμενο διάστημα είναι προγραμματισμένες παρεμβάσεις σε ολόκληρο το επαρχιακό δίκτυο της επαρχίας Βάλτου και συγκεκριμένα στους επαρχιακούς οδικούς άξονες :
ΓΕΦΥΡΑ ΑΧΕΛΩΟΥ-ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ-ΠΑΤΙΟΠΟΥΛΟ
ΕΜΠΕΣΟΣ-ΑΥΛΑΚΙ
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ-ΤΡΙΚΛΙΝΟ
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ-ΠΟΔΟΓΟΡΑ
Παράλληλα πρόκειται να γίνουν παρεμβάσεις και στα επαρχιακά τμήματα:
ΣΧΙΝΟΣ-ΣΚΟΥΤΕΡΑ-ΣΙΤΟΜΕΝΑ-ΠΕΝΤΑΚΟΡΦΟ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΛΑΜΠΙΡΙ-ΜΕΧΡΙ ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ
Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, κ. Χριστίνα Σταρακά, δήλωσε σχετικά: «Δυστυχώς, η λεγόμενη δημοσιονομική προσαρμογή έχει θίξει θεμελιώδη ζητήματα της Αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα την ίδια την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των πολιτών στις πόλεις και την ύπαιθρο. Παρά τα πενιχρά μέσα που μιας διατίθενται, εμείς προσπαθούμε αμέσως μόλις εξοικονομούμε κάποιους πόρους να προβαίνουμε άμεσα σε παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας, σε όλη την έκτασή του. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και το επόμενο διάστημα, ελπίζουμε με σύμμαχο τον καιρό. Γνωρίζουμε τις προτεραιότητες και στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις επαρχιακές οδούς, για την ασφάλεια των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητάς μας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. PANE-6

    Η ΙΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ 2100¡ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΙΟΝΙΑΣ ΤΟ 2150¡

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.