Κυριακή, Αύγουστος 18, 2019

Ποιά αλλαγή Περιφέρειας; Εκεί νομίζουν ότι βάζουμε ακόμα καπνό…

kapnaagrinio Μπορεί το όλο θέμα να έχει το ξαναζέσταμα ενός ποδοσφαιρικού φαγητού με ορνέβρ την αντιπαλότητα δυό πόλεων, όμως μέσα από μια τέτοια cult αναμέτρηση, μπορεί -έστω και στην πλάκα- να γίνουν συνειρμοί με την επικαιρότητα.

Δεν πέρασε καιρός που ο Τζαβάρας πρότεινε οι Αιτωλοακαρνάνες  να πάνε στα Γιάννενα ως Περιφέρεια και ξάναψε τα αίματα της αδικιάς του αυτοδικοικητικού χάρτη λόγω της ενσωμάτωσης της Αιτωλοακαρνανίας στην Πάτρα αυτοδιοικητικά.

Και ενώ πρόταση έτοιμη δεν υπήρχε για να στοιχειοθετηθεί σαφώς κάτι καλύτερο και να έχει η Αιτωλοακαρνανία κάποιον καλύτερο αυτοδιοικητικό σχεδιασμό, ήρθε η εξέδρα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Μπορεί η εξέδρα να είναι και αυτός ένας μικρόκοσμος και πλέον λιγότεροι σε σχέση με τη δεκαετία του ’90 να ασχολούνται με τον τρόπο αυτό με το ποδόσφαιρο, όμως η πιάτσα ψέλλισε κάτι.

Και σίγουρα αυτό που ψέλλισε είναι ότι ακόμα στα Γιάννενα υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι βάζουμε καπνό και ότι είμαστε -μόνο-Ξηρομερίτες.

Σίγουρα δεν αξίζει να χυθεί άλλο μελάνι πληκτρολογίου για μια γηπεδική ατάκα, σίγουρα οι γηπεδικές ατάκες δεν αξιολογούνται με αυτοδιοικητικούς όρους, όμως μένει απλά η υποψία ότι είτε στα Γιάννενα είτε στην Πάτρα ο καθένας κοιτά την πάρτυ του.

Και φυσικά το μόνο που μας μένει είναι να κοιτάξουμε και εμείς τη δική μας και να κάνουμε για την οικονομία μας κάτι καλύτερο. Αυτό μπορεί να κολλάει σε πολιτικές ξεκινάει όμως από τη βάση, από εμάς τους ίδιους.

Μέχρι τότε, ας νομίζουν 5-6  στην Ήπειρο ότι ακόμα βάζουμε καπνό. Ποιος ξέρει; Μπορεί να νομίσουν ότι έχουμε ακόμα τρένο και ότι σφυράει από το Κρυονέρι ως το Αγρίνιο. Μέχρι τότε ας ζει ο καθένας με τα όνειρα του. Και μεις φυσικά με τα δικά μας…

Λ.Υ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. PANE-6

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΤΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.