Σάββατο, Ιούνιος 15, 2019

Περιφερειακές εκλογές: «Κλειδώνει» η λίστα του Νεκτάριου Φαρμάκη

«Όλα από την αρχή», είναι το όνομα και ο…στόχος του συνδυασμού του Αιτωλοακαρνάνα υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη. Όλα από την αρχή ωστόσο έγιναν και αναφορικά με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του καθώς σε αυτό θα συμμετάσχουν πολλά νέα πρόσωπα που δοκιμάζουν την τύχη τους για πρώτη φορά στην αυτοδιοίκηση ενώ ελάχιστοι είναι οι υποψήφιοι του 2014 που θα συμμετάσχουν εκ νέου.
Η λίστα της Αιτωλοακαρνανίας σε μεγάλο βαθμό έχει «κλειδώσει» ενώ επιβεβαιώνονται οι πληροφοριές που προ καιρού είχε μεταδώσει το agrininews.gr καθώς στο ψηφοδέλτιο θα συμμετάσχουν οι Λάμπρος Δημητρογιαννης (πρώην διοικητής των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου), Άγγελος Σταυρόπουλος (οικονομολόγος),Αργύρης Νταλιάνης (οικονομολόγος), Νίκος Παπαγεωργίου (φροντιστηριάρχης), Αμαλία Βούλγαρη (βιοχημικός στο Νοσοκομείο Αγρινίου), Φώτης Σκληρός (εκπαιδευτικός), Γιώργος Κοντογιάννης (γεωπόνος), Χάρης Καραπάνος (δικηγόρος),Μιχάλης Γούδας (γεωπόνος), Θανάσης Μαυρομάτης  (τεχνολόγος γεωπόνος-επιχειρηματίας), Νάγια Δακαλάκη (πρ.αντινομάρχης, εργαζόμενη στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας).
Στα ανωτέρω ονόματα προστέθηκαν του αστυνομικού Δημοσθένη Ταμπακέλη, του φαρμακοποιού Περικλή Γερμανού και του ιχθυολόγου-βιολόγου και πρώην διευθυντή  -διευθύνοντα σύμβουλου  ΙΧΘΥΚΑ  Σταύρου Λαϊνά.
Στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκονται πολλά ονόματα ακόμη όπως του Τ.Σούζα από Ναύπακτο, του Β.Κώτση (από Μεσολόγγι), του Γ.Πρεβεζιάνου (από Αμφιλοχία),του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Κώστα Σύρρου κ.α..

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.