Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου ενημερώθηκε για τα προβλήματα των στρατιωτικών του Α/Δ Ακτίου

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου ενημερώθηκε για τα προβλήματα των στρατιωτικών του Α/Δ Ακτίου

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (ΕΣΠΕΑΙΤ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρό της και Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) κ. Απόστολο Λεμονιά, τον Αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Τσάκαλο και τον Ταμία κ. Νικόλαο Χρήστου πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Αγνή Νάκου και Κωνσταντίνος Πατήλας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Περιφερειάρχη για δύο σημαντικά θέματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς της Αιτωλοακαρνανίας και ειδικά όσους υπηρετούν στο στρατιωτικό Α/Δ Ακτίου και διαμένουν μόνιμα σε πόλεις της Ηπείρου:

• Υποβάθμιση και μείωση προσωπικού στο στρατιωτικό Α/Δ Ακτίου (Μ.Υ. FOB AKTION).
• Επιβάρυνση στρατιωτικών, που διαμένουν στην ¨Ηπειρο, για τις διελεύσεις από τα Διόδια της υποθαλάσσιας σήραγγας προκειμένου να μεταβούν στην Μ.Υ FOB AKTION.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν όλα τα θέματα και δόθηκαν από πλευράς του κ. Καχριμάνη δεσμεύσεις ότι η Περιφέρεια θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια το στρατιωτικό προσωπικό του Ακτίου.

“Η ΕΣΠΕΑΙΤ ευχαριστεί τόσο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Καχριμάνη Αλέξανδρο, όσο και τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Νάκου Αγνή και Πατήλα Κων/νο για την άμεση υλοποίηση αυτής της συνάντησης, τον εποικοδομητικό διάλογο και την στήριξη στα προβλήματα μας.

Τέλος, υπήρξε η αμοιβαία διαβεβαίωση και από τις δύο πλευρές για επικοινωνία και εκ’ νέου συναντήσεις ώστε να υπάρξουν λύσεις στα υφιστάμενα, αλλά και μελλοντικά προβλήματα που θα προκύψουν” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΣΠΕΑΙΤ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.