Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Περίπτερο αγροδιατροφικών προϊόντων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας σε φεστιβάλ στο Κατάκολο

Περίπτερο αγροδιατροφικών προϊόντων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας σε φεστιβάλ στο Κατάκολο

2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Κρουαζιέρας
katakolo-festival-proionton

To Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Κρουαζιέρας που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάκολο από τις 21 έως τις 26 Ιουλίου 2018, θα συμμετάσχει με Εκθεσιακό περίπτερο αγροδιατροφικών προϊόντων.

Το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Κρουαζιέρας, τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ ,στηρίζεται από το Υπουργείο Τουρισμού και το Υπουργείο Ναυτιλίας και διοργανώνεται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κατάκολου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Επιμελητήριο Ηλείας και την συμμετοχή των Έμπορο-επαγγελματιών Κατακόλου.

Αποτελεί πόλο έλξης για τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο μέσω των κρουαζιερόπλοιων καθώς επίσης δίνει την δυνατότητα στους εκθέτες που θα συμμετέχουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους από κοντά σε φορείς της κρουαζιέρας και του τουρισμού.

Όλοι οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Αγροδιατροφικό κλάδο και που θέλουν να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους στο εκθεσιακό περίπτερο παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον κο. Ρόμπολα Γεώργιο, υπεύθυνο συμμετοχής στην έκθεση, στο Τηλ: (+30)26410 – 74531.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.