Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2020

Περισσότερη φροντίδα θέλει το παρκάκι στα «Δυο Ρέματα»

parkaki-dyo-remata (5) Στην περιοχή «Δύο Ρέματα», μια από τις πιο ωραίες του Αγρινίου, υπάρχει το γνωστό παρκάκι απέναντι από το αλήστου μνήμης ρεμπετάδικο «Άγρια Πουλιά»( όπου πριν κάποιες δεκαετίες μπορούσες να ακούσεις πενιές μετά φαγητού). Το παρκάκι εξακολουθεί να είναι όμορφο παρότι οι κούνιες που υπήρχαν εκεί βγήκαν όταν κρίθηκαν ότι δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις. Οπότε και σταμάτησαν οι γονείς να φέρνουν τα παιδιά τους άρα άλλαξε και η …χρήση του χώρου. Κοινώς… αράζουν άλλες ηλικίες πλέον.

Παρά ταύτα το μέρος είναι ωραίο αλλά έχει ένα πρόβλημα, την πλημμελή καθαριότητα. Ειδικά στο ρυάκι στο ρέμα με τα πλατάνια που περνά από κάτω μπορείς να δεις πολύ πλαστικό ξεχασμένο και γενικά σκουπίδια που δεν έχουν απασχολήσει ούτε υπηρεσία ούτε εθελοντές. Τα νερά που λιμνάζουν δεν είναι και ότι πιο καθαρό αυτή την εποχή, ενώ στις φωτογραφίες (τις οποίες μας έστειλε φίλος της στήλης) φαίνεται πως ενώ έχουν περάσει κάποιοι και έχουν αλλάξει σακούλες στους κάδους, εντούτοις τριγύρω υπάρχουν αρκετά σκουπίδια. Να σημειωθεί ότι δίπλα λειτουργεί και παιδικός σταθμός, ανοιχτός αυτή την εποχή.

Η χρηστικότητα τούτου του κειμένου είναι απλή: περισσότερη ενασχόληση από τους αρμόδιους με τέτοιους ωραίους δημόσιους πνεύμονες σε μια πόλη που δεν έχει και πολλή αναψυχή. Και καλύτερο παράδειγμα-από όλους ανεξαιρέτως-προς τα παιδιά που πάνε παιδικό σταθμό δίπλα…

parkaki-dyo-remata (1)

parkaki-dyo-remata (2)

parkaki-dyo-remata (4)

parkaki-dyo-remata (5)

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. Chris

  Που είναι εκείνη η ψυχή;
  Να είναι καλά;
  Μάλλον του τράβηξε χειρόφρενο ο προιστάμενος.
  Αρτέμιε αν σε πιάσουν από τη μύτή θα σκάσεις;
  Τράβα στη Λεπενού και πιάσε το αγνάντιο.

 2. Chris

  Μην το ξανακάνεις αυτό γιατί με λαχτάρησες.
  Σου έχω πει πως είσαι το οξυγόνο μου και εξαφανίζεσαι έτσι.
  Χωρίς νερό μπορώ χωρίς εσένα όχι.
  Δεν είμαι σύριζα τα ίδια θα λέμε; Με γοήτευσε το μούσι του Κούλη και θα τον ψηφίσω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.