Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

«Περνάμε καλά κι αυτό φαίνεται στα χιόνια»(πλην ενός που τα έχει δει όλα)

3

Πως αλλιώς μπορείς να πας στον πόλεμο αν όχι με ηθικό ακμαιότατο; Κάπως έτσι πρέπει να είδαν το ζήτημα ο δήμαρχος Αγρινίου και οι αντιδήμαρχοί του με αποτέλεσμα να βγουν στις φωτογραφίες από τα Παρακαμπύλια κυριολεκτικά μέσα στην καλή χαρά(εντάξει, πλην ενός).
Αποφάσισαν να βγάλουν φωτογραφίες από τα χιόνια και τα μηχανήματα στα ορεινά του δήμου σε στυλ «περνάμε καλά κι αυτό φαίνεται», πράγμα που πάντα αποδίδει επικοινωνιακά. Ο πιο ενθουσιώδης, δε, μοιάζει να είναι ο αρμόδιος για την πολιτική προστασία αντιδήμαρχος, ο κ. Γκρίζης.
Είναι εκείνος που τραβάει τη selfie στο κοινοτικό κατάστημα της Χούνης, όπου στο τραπέζι κάτω δεξιά μπορεί να διακρίνει κανείς το πιο τίμιο κι ανθρώπινο σκηνικό που υπάρχει μέσα στην παγωνιά: απλωμένα τα καρύδια και λίγο τσιπουράκι στα ποτήρια(αυτό καταλαβαίνουμε από τη στάθμη τουλάχιστον) για να ζεσταθεί το κοκαλάκι. Καμία σχέση με τον Τσίπρα και την περίφημη φωτογραφία με τον φρέντο και τα φιστίκια. Εδώ υπάρχει πηγαία διασκέδαση, όχι κατήφεια (πλην ενός, επίσης).
Ο κ. Γκρίζης είναι εκείνος που χαμογελάει ακόμη και στην αναμνηστική μπροστά στο γκρέηντερ, όπου ο δήμαρχος μάλλον τα έχει δει όλα κωλυόμενα κι ο κ. Καλαμπαλίκης προφανώς θα ήθελε να βρίσκεται κάπου αλλού(οι δύο κύριοι δεξιά, η αλήθεια είναι, στη φωτογραφία φαίνονται να μην επηρεάζονται ιδιαίτερα).
Εκεί όμως όπου φαίνεται ότι υπήρξε πολύ υψηλό φρόνημα είναι στην ανάρτηση πάνω στο μηχάνημα με το σχόλιο «Καλαμπαλίκης on fire»! Ότι δηλαδή «πήρε φωτιά» ο αντιδήμαρχος, ότι ήταν «καυτός», σε τρελή δράση! Τι άλλο να κάνει όμως; Από την έκφρασή του στις άλλες φωτογραφίες μάλλον προτίμησε να είναι πάνω στο μηχάνημα και να κινείται…
Ας ελπίσουμε να μην έχουμε τίποτε χειρότερα φέτος με αποκλεισμούς στα ορεινά γιατί ήδη μας έρχεται στο μυαλό ανάλογο σκηνικό με ελικόπτερα σινούκ και πτώσεις με αλεξίπτωτα στις πληγείσες περιοχές.

Γ.Σ.

2 unnamed

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. Ιανός Καίσαρ

  Αυτοί κατηγορούν την αντιπολίτευση στο δημοτικο συμβούλιο για λαϊκισμό!
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχα
  Επικοινωνιακές τακτικές του 19ου αιώνα.
  Άλλαξε τον τίτλο του κειμένου και βάλε αυτόν:
  “Οι σκληροτράχηλοι καλοζωισμένοι σε εκχιονιστική δράση”
  Όλα ο Καίσαρ θα σου τα λέει Πατρίκιε;

 2. Ακης Ροδιτης

  Καισαρ, οι επικοινωνιακές τακτικές της ΗΣΣΟΝΟΣ αντιπολίτευσης στον 21ο αιώνα: Ανώνυμες καταγγελίες, από ανώνυμους αποστολείς με χειρόγραφα γράμματα στην εποχή του διαδυκτίου…

  Γεια σας ωρέ μπαρουτικανισμένα κομμάντα («σερούλες» του Καρανίκα) του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΙΚΟΥ σοσοαλισμού! Την τενοντίτιδα να προσέξετε, από τη συνεχόμενη άρση των τσιπουροπότηρων και την επαναλαμβανόμενη ανάδευση του φραπέ με το καλαμάκι!!! χαχαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.