Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Η Ναυπακτία πενθεί την αιφνίδια απώλεια του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Χαράλαμπου Κανέλλου

Η Ναυπακτία πενθεί την αιφνίδια απώλεια  του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Χαράλαμπου Κανέλλου

Ο δήμος Ναυπακτίας, και η Ναυπακτία γενικότερα, σήμερα πενθεί καθώς το μεσημέρι «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χαράλαμπος Κανέλλος.

Κατέχοντας τη θέση του δημοτικού συμβούλου σε όλη τη διάρκεια της θητείας, εξελέγη στη θέση του προέδρου τον περασμένο Μάρτιο, ενώ στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές πήρε και πάλι το «εισιτήριο» για το επόμενο σώμα, από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά, ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την Ενωτική Πρωτοβουλία στην Ενότητα της Αποδοτίας.

www.emprosnews.gr

Χαράλαμπος (Μπάμπης) Κανέλλος είχε γεννηθεί στην Αμπελακιώτισσα και ήταν δημότης Αντιρρίου από το 1989. Εργάστηκε σαν τεχνικός στην Δ.Ε.Η. Ηταν ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Αμπελακιωτισσιωτών Ναυπάκτου.

Το 1994 εκλέχτηκε πρόεδρος στην κοινότητα Αμπελακιωτισσας μέχρι το 1996, όπου και πρωτοστάτησε στην εθελοντική δημιουργία του μικρού Δήμου Αποδοτίας. Από το 1996 μέχρι και το 2006 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσε αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δήμαρχος Αποδοτίας.

Από το 1995 μέχρι και το 2002 ήταν μέλος της διαχειριστικής επιτροπής της Ι.Μ. Αμπελακιώτισσας με πρόεδρο τον μητροπολίτη κ.κ Ιερόθεο. Αυτήν την περίοδο ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η αναπαλαίωση της Ιεράς Μονής της Παναγίας Αμπελακιώτισσας.

Ηταν παντρεμένος και είχε έναν γιο γεωπόνο και μία κόρη μαθηματικό.

nafpaktianews.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.