Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Πετράκης: «Πάνω από όλα αξιοπρέπεια»

Πετράκης: «Πάνω από όλα αξιοπρέπεια»
PETRAKISΕκτός στόχων έμεινε ουσιαστικά ο ΠΑΣ μετά και τη σημερινή ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, καθώς πλέον δεν «κυνηγά» κάτι. Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε μετά την αναμέτρηση πως η ομάδα πρέπει να τελειώσει τη σεζόν με «ψηλά» το κεφάλι. «Πιστεύω ότι σήμερα είχαμε δύο διαφορετικές εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα από τα πιο καλά ημίχρονα σε φάση δημιουργίας και αμυντικής συμπεριφοράς. Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια, πολλές ευκαιρίες, είχαμε προϋποθέσεις και βγάζαμε ευκαιρίες με πολλούς τρόπους. Σε αντίθεση με αυτά, ο Παναιτωλικός μας απειλούσε μόνο από στημένα και ένα περιφερειακό σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια εικόνα, μας βγήκε άγχος, γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Η έλλειψη καθαρού μυαλού είχε ως αποτέλεσμα το δεύτερο ημίχρονο να μην είναι καλό ποιοτικά, αλλά σαν αποτύπωση όλης της προσπάθεια πιστεύω ότι μπορούσαμε κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε για τον στόχο της ομάδας.  «Η καθημερινότητα είναι συγκεκριμένη, κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο, δεν τα παρατάμε ποτέ, έχουμε υποχρέωση κι εγώ και οι παίκτες το τελείωμα της σεζόν να είναι ανάλογο με την εικόνα που είχαμε όλη τη χρονιά. Πάνω απ’ όλα η αξιοπρέπεια. Το που θα φτάσουμε θα το δείξει η ίδια η πράξη».
Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τους ρέφερι. «Εννοείται ότι πρέπει να βελτιώνονται όσο καλοί και να είναι. Όλοι μας πρέπει να εξελισσόμαστε, διαφορετικά δεν θα έχουμε πρόοδο.  Δεν θα προχωρήσω στο αν αδίκησε τις δύο ομάδες, μένω στο ότι πρέπει να εξελίσσονται κι εκείνοι κάθε μέρα».
gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.