Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πλήθος κόσμου στην Ανάληψη για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις

Πλήθος κόσμου στην Ανάληψη για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις

analipsi ekdiloseis (6)

Πλήθος κόσμου συγκέντρωσαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο σύλλογος “Οι φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδα” στο όμορφο χωριό της Ανάληψης του Δήμου Θέρμου.

Οι χώροι στους οποίους πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις γέμισαν ασφυκτικά, ενώ όσοι παρευρέθηκαν εκεί απόλαυσαν ποιοτική μουσική από σημαντικούς καλλιτέχνες και διασκέδασαν μέχρι πρωίας. Η χαρά και ο ενθουσιασμός ήταν εμφανής στα πρόσωπα των παρευρισκομένων και η Δερβέκιστα προβλήθηκε και αναδείχτηκε μέσα από τις εκδηλώσεις, καθώς προσέλκυσε επισκέπτες απ’ όλη την Αιτωλοακαρνανία.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος, “αποδεικνύεται έτσι ότι για το καλό του τόπου θα πρέπει όλοι να βάζουμε μπροστά το εμείς και όχι το εγώ αφού μόνο μέσα από την συλλογική δραστηριότητα μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και με άλλες δράσεις μέχρι το τέλος Αυγούστου και η προσπάθεια θα είναι ακόμη μεγαλύτερη αφού πρέπει να διεκδικήσουμε όλα αυτά που μας ανήκουν και επιτέλους ο τόπος μας να φτάσει στα επίπεδα που του αναλογούν”.

analipsi ekdiloseis (1)

analipsi ekdiloseis (2)

analipsi ekdiloseis (3)

analipsi ekdiloseis (4)

analipsi ekdiloseis (5)

analipsi ekdiloseis (7)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.