Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019

Ποδηλατοδρομία στους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

sdr

Ποδηλάτες όλων των ηλικιών φόρεσαν τα κράνη τους, εξοπλίστηκαν με καλή διάθεση και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημοκρατίας για να πάρουν μέρος σε ποδηλατοδρομία στους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου.

Οι λάτρεις του ποδηλάτου τίμησαν με αυτό τον τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, χθες Κυριακή 3 Ιουνίου, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα ηχηρό μήνυμα.
Την ποδηλατοδρομία διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου και τοπική επιχείρηση ποδηλάτων.

Οι ποδηλάτες ακολούθησαν μια διαδρομή 6km κατά μήκος των οδών Παπαστράτου, Δημοτσελίου, Σουλίου, Δαγκλή, Μακρή, Χαρ. Τρικούπη, Πυλλήνης, Πανεπιστημίου, Εργ. Αγ. Ιω. Ρηγανά, Σκόπα, Καλύβα, Γοργοποτάμου, Παναγοπούλου, Θεοτοκοπούλου, Αγ. Χριστοφόρου, Υψηλάντη, Ι. Σταίκου και τερμάτισαν στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Την εκκίνηση έδωσε από την κεντρική πλατεία ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου o οποίος σημείωσε ότι «το ποδήλατο συνδυάζει άθληση και ψυχαγωγία αλλά ταυτόχρονα είναι ένα σύγχρονο μέσο βιώσιμη αστικής κινητικότητας. Το Αγρίνιο στηρίζει την παγκόσμια προσπάθεια για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου μέσω του αθλητισμού και της χρήσης ποδηλάτου».

sdr

cof

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.