Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Ραγδαίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο – Αποβολή από τα ευρωπαϊκά κύπελλα για όσους δεν συμμορφωθούν

Ραγδαίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο – Αποβολή από τα ευρωπαϊκά κύπελλα για όσους δεν συμμορφωθούν

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη (04.02.2020) οι διήμερες επαφές του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη με UEFA – FIFA στην Ελβετία. Στις συναντήσεις διαπιστώθηκε μια βασική συναντίληψη για τα ζητήματα που συζητήθηκαν για την … επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων που θα υιοθετηθούν, θα γίνεται αποβολή ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν έχει αποδεχτεί πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και αναμένεται στη χώρα μας.

FIFA και UEFA δεν… αστειεύονται και στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν την ελληνική Κυβέρνηση στην επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι έτοιμες για αυστηρές ποινές προς τους παραβάτες.

Την Τρίτη (04.02.2020) ολοκληρώθηκαν οι διήμερες επαφές του Γιώργου Γεραπετρίτη με την UEFA στην Ελβετία, όπως και η επικοινωνία με τη FIFA. Στις συναντήσεις διαπιστώθηκε μια βασική συναντίληψη για τα ζητήματα που συζητήθηκαν.

H UEFA συμφώνησε να παρέχει τεχνική βοήθεια, ενώ από την ελληνική πλευρά υπήρξε πλήρης πολιτική δέσμευση ότι οι προτάσεις αυτές θα υλοποιηθούν στο ακέραιο, και πως σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων που θα υιοθετηθούν, θα γίνεται αποβολή ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο υπουργός Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτης δεσμεύτηκε στις επαφές του με την UEFA και τη FIFA στην Ελβετία πως σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων που θα υιοθετηθούν, θα γίνεται αποβολή ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.