Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Ποιος είναι ο Γιώργος Αμαργιανός που στηρίζει το ΚΚΕ στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας

Ποιος είναι ο Γιώργος Αμαργιανός που στηρίζει το ΚΚΕ στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας

Ο Γιώργος Αμαργιανός απο την Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, 37 ετών, είναι το πρόσωπο που στηρίζει το ΚΚΕ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αμαργιανός που στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του 2019 θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ ανακοινώθηκε χθες στην Πάτρα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με θέμα «Η εκλογική αναμέτρηση για την τοπική περιφερειακή διοίκηση, ισχυρό ΚΚΕ σε όλους τους Δήμους και τις περιφέρειες, οι υποψήφιοι που υποστηρίζουμε σε Δυτική Ελλάδα- Νότιο Ιόνιο».

Ο Γιώργος Αμαργιανός γεννήθηκε στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας το 1980. Τελείωσε το Λύκειο Παλαίρου το 1998, σπούδασε στο Τμημα πλαστικών τεχνών και επιστημών τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στο ΙΕΚ Δομή ως συντάκτης ρεπόρτερ, τώρα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΔΠΜΣ Δημόσιος Λόγος και Ψηφιακά Μέσα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρείες τηλεποικοινωνιών και δημοσκοπήσεων. Είναι στρατευμενος στην ταξική πάλη μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ ως στέλεχος του. Τώρα διατηρεί κατάστημα ψησταριά-εστιατόριο στην Πλατεία Παλαίρου. Ήταν μελος στο Συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής και από το 2011 μέλος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας. Στις δημοτικές εκλογές το 2010 και 2014 ηταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Παλαίρου με την Λαική Συσπείρωση.

http://xiromeronews.blogspot.com/

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤO ΤΡΑΚΤΕΡ ? CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.