Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

Πολίτης… εντυπωσιάζεται από την  εικόνα μετά από έργα στην πλατεία Φλέμινγκ

Πολίτης …εντυπωσιάστηκε και  έστειλε  φωτογραφίες  για το πώς άφησαν το οδόστρωμα και το πεζοδρόμιο σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου οι αρμόδιοι  .

«Δυστυχώς μας αναγκάζουν να χρησιμοποιούμε τα social media. Σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου (Πλατεία Φλέμινγκ) το αποτελέσματα έργων του Δήμου Αγρινίου και της ΔΕΗ…», λέει.

Ως πολίτες κι εμείς, μπορούμε να πούμε πως οι κακομπαλωμένες λακούβες είναι αισθητικά πιο ενοχλητικές αλλά οι ρωγμές είναι που φέρνουν ανησυχία, περισσότερο.

Και, αν μας επιτρέπεται το σχόλιο, τα social media δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, με καλή χρήση βοηθούν και τον πολίτη και την ενημέρωση.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  είσαι φιλαράκι του Δημάρχου και εσύ. καλό ξημέρωμα.

 2. Anonimos

  Η Αλήθεια ειναι οτι ολα ειναι προχειρα σε αυτην την πόλη και περιξ αυτης. Ελεγχος απο τους αρμόδιους ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!! Όλα στον αυτόματο πιλότο και οτι γίνει!!! Δεν φταιει ο Δημαρχος για ολα αλλα οι υπαιθυνοι που διορισε σε θεσεις ευθυνης χωρις καμιά ευθυνη.

 3. Β.Ε

  Συμπέρασμα τα 4 τελευταία χρόνια στην πόλη μας είναι όλα καλά…και όποιοι διαφωνούν είναι “ευαισθητοποιημένοι” …ενώ όταν λόγω βροχής γίνονται ζημιές στο οδικό δίκτυο φταίει η περιφέρεια…μάλλον επειδή δεν ανήκει στον δεξιό χώρο..το καταλάβαμε…καλή συνέχεια

 4. ToKrats

  Ο μοναχικός λύκος, αυτόκλητος προστάτης της δημοτικής αρχής, απέναντι σε όλους τους κακοπροαίρετους πολίτες που θέλουν να φύγει ο δήμαρχος, απορεί για το αυτονόητο ( πολίτης ανέδειξε το θέμα της πρόχειρης αντιμετώπισης της λακούβας ) και ζητά και συγχαρητήρια για το αυτονόητο ( έκλεισε σωστά η λακούβα ).
  Βλέπετε, είναι ευκαιρία τώρα για όλα τα αυτονόητα ( φωτισμούς, λακούβες ) επειδή παίρνουν δημοσιότητα.
  Ετοιμάστε κι άλλο ρεπορτάζ! Έχω μαζέψει σοβαρό φωτογραφικό υλικό και δεν θα τη βγάλετε με ένα αργοτικό του δήμου και μισό κυβικό άσφαλτο.

 5. Anonymos

  Μας λένε “τα 4 τελευταία χρόνια”,όσα δηλαδή είναι και ο σύριζα στην κυβέρνηση…εύκολα κριτικάρουμε αλλά δύσκολα να δεχτούμε…..”ευαισθητοποιημένοι” λοιπόν…όσοι έχουμε διαφορετικοί γνώμη για την πόλη μας και τα ημιτελή έργα

 6. κυρ - Παντελής

  Anonymos, αναισθητοποιημένοι είστε και ανώνυμοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.