Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Πολλές οι συλλήψεις και σήμερα

Πολλές οι συλλήψεις και σήμερα

σύλληψηHμέρα ευρείας αστυνομικής εξόρμησης η σημερινή και το αποτέλεσμα στην περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Ακαρνανίας ήταν 16 συλλήψεις και βεβαιώσεις πολλών παραβάσεων.
Πέντε από τις συλλήψεις αφορούσαν παράνομη παραμονή στη χώρα και συγκεκριμένα για το λόγο αυτό συνελήφθησαν πέντε Αλβανοί που εντοπίστηκαν στα Καλύβια, ένας 35χρονος Αλβανός στις Φυτείες και ένας 36χρονος στο Δρυμό του δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.
Τρεις υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος συνελήφθησαν γιατί αυτά λειτουργούσαν χωρίς άδεια. Συγκεκριμένα συνελήφθηκαν30χρονη στο Αγρίνιο, 46χρονος στην ενότητα Παραβόλας και 41χρονος στην περιοχή της Αμφιλοχίας.
Τρεις εξάλλου συλλήψεις έγιναν για οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 54χρονος στο Αγρίνιο που οδηγούσε όχημα επιβατηγό χωρίς δίπλωμα , 28χρονος που οδηγούσε δίκυκλο στη Βόνιτσα και 20χρονος μοτοσικλετιστής στο δρόμο Παναιτωλίου-Καινουργίου.
Κατά τους ελέγχους εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν επίσης δυο άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Ειδικότερα, 44χρονος φυγόποινος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του 2015 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για φυλάκιση 11 μηνών για ακάλυπτες επιταγές. Επίσης 34χρονος φυγόποινος που διαπράξει κλοπές και είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας σε δύο χρόνια φυλάκισης.

Νεώτερη ενημέρωση-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, 49χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έντεκα μηνών για ακάλυπτες επιταγές.
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (2) ετών για κλοπή.
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στη Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, τρεις ημεδαποί, δυο άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας 49, 46 και 30 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να κατέχουν την προβλεπόμενη από την αρμόδια αρχή άδεια λειτουργίας.
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις στο 5ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Παιναιτωλίου – Καινουργίου, στο Αγρίνιο και στην Βόνιτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας και του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 22, 20, 54 και 28 ετών, οι οποίοι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα, χωρίς να κατέχουν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.