Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Πως να διαλέξω τα σωστά Bets

Πως να διαλέξω τα σωστά Bets

Είναι μια ερώτηση που συχνά γίνεται και απασχολεί πολλούς παίχτες, κυρίως αυτούς που τώρα ξεκινούν το ταξίδι τους στον μαγικό κόσμο του στοιχήματος. Πως να διαλέξω τα σωστά σημεία, αυτά που θα με οδηγήσουν στο ταμείο. Σίγουρα μια απάντηση του στυλ, κάνε αυτό και εκείνο και θα πας ταμείο είναι ουτοπική, ωστόσο οι παρακάτω συμβουλές θεωρώ πως θα σε βοηθήσουν να κάνεις καλύτερες επιλογές. Και οι καλύτερες επιλογές σημαίνουν..περισσότερες πιθανότητες για κέρδη.

1. Κάνε την έρευνά σου: Αν δεν διαθέτει κάποια πληροφορία που μπορεί να σε οδηγήσει στην επιλογή ενός σημείου, τότε δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις την δική σου έρευνα, την οποία και μπορείς στην εποχή που βρισκόμαστε να την κάνεις είτε μέσω εξειδικευμένων εφημερίδων και περιοδικών είτε μέσω του διαδικτύου. Η έρευνα θα αφορά παιχνίδια και ομάδες από πρωταθλήματα που παρακολουθείς και θα εστιάζει σε χρήσιμες πληροφορίες, όπως η φόρμα, η βαθμολογία, η εντός/εκτός έδρας επίδοση κλπ.

2. Αύξησε τις αγορές/επιλογές: Μην ξεχνάς ότι πλέον στο στοίχημα μπορείς να ποντάρεις σε πολλές και διαφορετικές αγορές και ειδικά στα μεγάλα πρωταθλήματα, οι αγορές αυτές είναι κυριολεκτικά αμέτρητες. Αν λοιπόν δεν μπορείς να καταλήξεις σε ένα σημείο στο παιχνίδι (1Χ2) τότε ψάξε σε μια άλλη αγορά στο συγκεκριμένο ματς (G/NG, Over/Under..) και ίσως εκεί βρεις το σημείο που με βάση την έρευνα και τα στατιστικά που βρήκες να σε οδηγήσουν στο ταμείο.

3.Ψάξε το Value: Για να γίνει απόλυτα κατανοητό λοιπόν με όσο πιο απλά λόγια γίνεται, το valuebet υφίσταται όταν ο παίχτης κρίνει ότι η πιθανότητα επαλήθευσης ενός αποτελέσματος είναι μεγαλύτερη από αυτήν που προτείνει ο bookmaker. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε αξία (value). Τα valuebets υπάρχουν σχεδόν παντού στο στοίχημα, ωστόσο αν ψάχνεις και θέλεις να παίζεις με αυτόν τον τρόπο τότε σπάνια παίζεις τα μεγάλα πρωταθλήματα. Αντίθετα επικεντρώνεσαι στα μικρότερα πρωταθλήματα και κατά βάση στις μικρότερες κατηγορίες. Αυτό γιατί στα μεγάλα εμπορικά πρωταθλήματα μπορεί να έχεις πολύ καλή πληροφόρηση, αλλά ακόμα καλύτερη έχουν οι bookmakers.

4. Σύγκρινε τις αποδόσεις: Μια από τις βασικότερες συμβουλές που θα σου πρότεινε ένας επαγγελματίας παίχτης στοιχήματος είναι να μην παίζεις μόνο σε ένα bookmaker. Και αυτό γιατί θα πρέπει να είσαι ευέλικτος και να παίζεις τα σημεία σου στον Book εκείνο που εκείνη τη στιγμή σου προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις για τα σημεία αυτά. Αυτό φυσικά πρϋποθέτει πως θα έχεις από πριν κάνει την απαραίτητη σύγκριση αποδόσεων (υπάρχουν εργαλεία για αυτό, πχ ValueChecker) και θα έχεις βρει ποια είναι η εταιρία που προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις για τα σημεία σου.

5.Μάθε και πειθάρχησε: Βασικό χαρακτηριστικό του πετυχημένου παίχτη είναι η πειθαρχία και ο τρόπος του να μην επαναλαμβάνει τα λάθη του. Επέλεξε λοιπόν μια συγκεκριμένη στρατηγική που βλέπεις ότι για σένα αποδίδει έστω και μακροχρόνια και με αυτήν κάνεις σωστές και κερδοφόρες επιλογές και μείνει πιστός σε αυτήν ακόμα και αν έρθουν δύσκολες μέρες. Μάθε από τα λάθη σου και μην τα επαναλαμβάνεις δεύτερη φορά.

Μάθε τα πάντα για τις νομιμες στοιχηματικες εταιριες στο Stoiximatikesetaireies.gr!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.