Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Πώς θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά της Τετάρτης στο Αγρίνιο

Πώς θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά της Τετάρτης στο Αγρίνιο

Σε συμμόρφωση με τις κρατικές οδηγίες και τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID19, καθώς και σε εφαρμογή της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 64450/11-10-2020 (ΦΕΚ 4484 Β’), από το Δήμο Αγρινίου ανακοινώνεται ότι για την Τετάρτη, 21η Οκτωβρίου 2020, επιτρέπεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς, ως ακολούθως:

1. Συμμετοχή όλων των ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ πωλητών που συνήθως δραστηριοποιούνται κατά την ημέρα Τετάρτη στην λαϊκή αγορά και στις θέσεις που έχουν τοποθετηθεί, εφόσον έχουν ανανεώσει τις άδειές τους και με πώληση μόνο των προϊόντων που αναγράφονται στην άδειά τους.

2. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε τρία μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα.

3. Όλοι οι πωλητές (παραγωγοί) υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης.

4. Κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.

5. Οι προσερχόμενοι σε αυτή καταναλωτές οφείλουν να μην συνωστίζονται και να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής που ισχύουν σε όλες τις συναλλαγές (τήρηση αποστάσεων, χρήση γαντιών, κλπ).

6. Όλοι οι συμμετέχοντες (πωλητές και καταναλωτές), θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις συστάσεις – παρατηρήσεις των εποπτών των λαϊκών αγορών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.