Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Πόσο… στυλ Πατούλη γνωρίζετε;

patoulis

Στην Πάτρα βρέθηκε χθες ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την πρόσκληση στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. Ο κύριος Πατούλης στις 12 το μεσημέρι παραχώρησε συνέντευξη τύπου στην Αγορά Αργύρη, με θέμα τη Διοικητική Μεταρρύθμιση και τις αλλαγές στον Καλλικράτη, καθώς και άλλα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πόσο… Πατούλη γνωρίζετε όμως; Και δεν μιλάμε πολιτικά ή φιλοσοφικά αλλά καθαρά… στυλιστικά. Οι ενδυματολογικές επιλογές του δημάρχου Αμαρουσίου έχουν τυφλώσει πολύ κόσμο ενώ ιστορικές έχουν μείνει οι επισκέψεις με την σύζυγό του σε χριστουγεννιάτικους προορισμούς. Ομοίως και το… χρυσοποίκιλτο εσωτερικό του σπιτιού του όπου έχουν τραβηχτεί μυθικές οικογενειακές φωτογραφίες, τις οποίες δεν αναπαράγουμε γιατί δεν χρωστούν τίποτε τα παιδιά και οι γιαγιάδες.

Όμως όταν ο άνδρας είναι πολιτικό ον πρέπει να υπόκειται στην βάσανο της δημόσιας έκθεσης και για τον λόγο τούτο σας παρουσιάζουμε μερικές εμφανίσεις του προέδρου της ΚΕΔΕ που έχουν γράψει σύγχρονη ιστορία. Πιο κάτω βλέπετε μια ιστορική επιλογή του από χρυσό(γραβάτα)στην συνάντησή του με έναν επίσης καλοντυμένο πολιτικό τον κ. Αβραμόπουλο:

pat

Αλλά κάθε περίσταση θέλει και την δική της γραβάτα. Οπότε όταν βρέθηκε στις ΗΠΑ- και παρότι ελαφρώς στην σκιά του Πάνου Καμμένου-ο πρόεδρος έκανε την δίχρωμη επιλογή που βλέπετε, σαφές υπονοούμενο για τα χρώματα της γης της ελευθερίας και της πατρίδας των γενναίων:

patoyl

Όλοι όμως ξέρουν ότι ο… κολοφώνας του στυλ είναι ο συνδυασμός του προέδρου της ΚΕΔΕ με την σύζυγό του. Κάποιοι βλέπουν την ομοιότητα με τους Τραμπ αλλά κρύβουν λόγια. Μερικά πράγματα όμως είναι σημειολογικά. Πρόκειται για το ίδιο concept με την διαφορά ότι η Μελάνια δεν πιάνει μία μπροστά στην σύζυγο προέδρου ΚΕΔΕ, ας είμαστε ειλικρινείς:

patoulis-sizigos

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. CHRISTOS

    ΄΄ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝ΄΄?ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ?ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΤΥΠΩΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.