Κυριακή, 2 Αυγούστου, 2020

Που θα στηθούν οι κάλπες της Κεντροαριστεράς στην Αιτωλοακαρνανία

kalpesΑντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις κάλπες που θα στηθούν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της Κεντροαριστεράς ενώ χθες με επιτυχία, όπως ανακοινώθηκε, πραγματοποιήθηκε γενική δοκιμή της ψηφοφορίας. Άνοιξε το 85% των Εκλογικών Κέντρων σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό, με προσέλευση χειριστών και 4000 περίπου εθελοντών για τη στελέχωση των Εφορευτικών Επιτροπών ενώ δοκιμάστηκαν και σενάρια κρίσης.
Σήμερα και αύριο οι κατά τόπους επιτροπές θα ρυθμίσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες ενώ μέχρι την Τετάρτη θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις για τα εκλογικά κέντρα. Με τα σημερινά δεδομένα πάντως προγραμματίζεται στην Αιτωλοακαρνανία να λειτουργήσουν 19 εκλογικά κέντρα ,ως εξής:
Στο Αγρίνιο τρία : στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ( πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας) με δύο κάλπες, στον πρώην σταθμό του τραίνου στην οδό Μαβίλη με μία κάλπη και στο πρώην Δημαρχείο Αγίου Κωνσταντίνου με δύο κάλπες. Στο δήμο Αγρινίου επίσης θα στηθούν κάλπες στα πρώην Δημαρχεία Στράτου, Αγγελοκάστρου, Μακρυνείας και Αρακύνθου
Στο δήμο Μεσολογγίου θα λειτουργήσουν εκλογικά κέντρα στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο με δύο κάλπες και στα πρώην Δημαρχεία Οινιαδών και Αιτωλικού.
Στον δήμο Ναυπακτίας εκλογικό κέντρο με δύο κάλπες θα λειτουργήσει στο Ξενία Ναυπάκτου.
Επίσης, θα στηθούν κάλπες στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμου, για τον δήμο Αμφιλοχίας στο δημαρχείο και στα πρώην δημαρχεία Ινάχου (Χαλκιόπουλο)  και Μενιδίου, στον δήμο Αστακού στο δημαρχείο και στο πρώην Δημαρχείο Αλυζίας (Κανδήλα) . Στον Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας κάλπες θα στηθούν στο δημαρχείο στη Βόνιτσα και στο πρώην Δημαρχείο Μεδεώνος (Κατούνα).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.