Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

ΠΟΒΑΣ: Από 27-29 Μαΐου στο Αγρίνιο το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών (βίντεο)

ΠΟΒΑΣ: Από 27-29 Μαΐου στο Αγρίνιο το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών (βίντεο)

Στην πόλη του Αγρινίου και συγκεκριμένα στο Παπαστράτειο Μέγαρο θα πραγματοποιηθεί, από 27-29 Μαΐου το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ.

Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου & Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) σε συνεργασία με τις εταιρείες Profilmedia και Profilgroup που έχουν αναλάβει την Οργανωτική υποστήριξη του Συνεδρίου.

Αναλυτικά:

8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ – ΠΟΒΑΣ 27- 29 Μαΐου 2022 – Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας

– Αλουμινίου
– Σιδήρου
– Εξοικονόμησης Ενέργειας
– Αρχιτεκτονικής

Η μεγάλη συνάντηση του Κλάδου! Όλοι μαζί στο Αγρίνιο! Οι Κατασκευαστές αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου & Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) διοργανώνει στο Αγρίνιο από 27-29 Μαΐου, το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών σε συνεργασία με τις εταιρείες Profilmedia και Profilgroup που έχουν αναλάβει την Οργανωτική υποστήριξη του Συνεδρίου.

Το Παπαστράτειο Μέγαρο, Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο, ένα μεγαλοπρεπές κτήριο, πραγματικό κόσμημα της πόλης του Αγρινίου, θα φιλοξενήσει το σημαντικότερο γεγονός του Κλάδου

Θεματολογία Συνεδρίου

Το τριήμερο θα συζητηθούν επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον Κλάδο όπως:

Εθνικές & Ευρωπαϊκές πολιτικές για την εξοικονόμηση ενέργειας στον κτιριακό τομέα και την Αειφόρο Ανάπτυξη.
Κλαδικά και τεχνικά θέματα με ταυτόχρονη διεξαγωγή θεματικών εργαστηρίων.
Εκπαίδευση και Πιστοποιήσεις στον Κλάδο.
Καινοτομίες και μετασχηματισμός των επιχειρήσεων στη νέα εποχή.
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος, καθημερινότητα των Επιχειρήσεων του Κλάδου

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας και πρόεδρος του Συλλόγου «Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας», Βασίλης Νικολέτας μίλησε στο agriniotv για το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών ΠΟΒΑΣ στο Αγρίνιο

Το Συνέδριο

Στο μεγάλο γεγονός, που πραγματοποιείται από την Παρασκευή έως την Κυριακή 27-29 Μαΐου 2022, θα δώσουν το «παρών» Κατασκευαστές, Βιομηχανίες και Επαγγελματίες του Κλάδου, Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί, Φορείς και Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας από όλη την Ελλάδα, ευελπιστώντας ότι και αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει την αρχή για ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο που θα συμβάλει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Κλάδου.

Οι Κατασκευαστές, οι Επαγγελματίες και οι Φορείς του Κλάδου θα συγκεντρωθούν στο Αγρίνιο με σκοπό να αναδείξουν μείζονα θέματα και να αφυπνίσουν όλες τις δημιουργικές δυνάμεις που ενδιαφέρονται και αγωνιούν για τη βιώσιμη ανάπτυξη του Κλάδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΒΑΣ, η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, οι Επιστημονικοί Συνεργάτες της ΠΟΒΑΣ, ο Σύλλογος Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου της Αιτωλοακαρνανίας θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Δήμο Αγρινίου, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, τα Σωματεία – μέλη της ΠΟΒΑΣ και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του 3ήμερου Συνεδρίου των Κατασκευαστών όλες οι σημαντικές εξελίξεις που επηρεάζουν τον Κλάδο του Αλουμινίου και του Σιδήρου.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της ΓΣΕΒΕΕ και του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, με την ταυτόχρονη Υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ).

Χορηγοί

Το Συνέδριο στηρίζουν έως τώρα με την χορηγία τους οι παρακάτω Βιομηχανίες και Εταιρείες του Κλάδου:

Διακεκριμένοι Χορηγοί: Europa, Alumil, Aluminco, Elvial, Exalco, Etem, Ideco

Μεγάλοι Χορηγοί: Metaloumin, NXS, Panidis, Tehni, Analko, Neokem, Verpan, Rolka, Thiral, MetalPlus, Doukas, Συνοδιάς, PowerLock.

Χορηγοί: Viomal, AkzoNobel, Rozos, Vergina, NeWin, Aluplast, Aluxal, Σιγγιρίδης – Μυλωνάς, ΤhemelioSoftware, G-S, Global Samaras.

Υποστηρικτές: ElvalColour, Domus.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ProfilEnergy, profilnet.gr, Aluminium Magagine, alunet.gr, κτίσμα+αλουμίνιο, aludata.gr, Econ³, Themelio Software, Be2green.

Συμμετέχουν και στηρίζουν: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμος Αγρινίου, ΤΕΕ Περιφερειακό τμήμα Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ΚΑΠΕ, Σύνδεσμος Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής.

Με την συνεργασία του Συλλόγου Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση με όλα τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες των Βιομηχανιών και εταιρειών του κλάδου.

Διοργάνωση: ΠΟΒΑΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου – Σιδήρου)

Οργάνωση: Profilmedia, Profilgroup

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.