Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

«Που ήσασταν;»: Απαντήσεις Τσιχριτζή στην κριτική για το πρόγραμμα ενίσχυσης της Περιφέρειας

«Που ήσασταν;»: Απαντήσεις Τσιχριτζή στην κριτική για το πρόγραμμα ενίσχυσης της Περιφέρειας

Ανοικτή επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου προς την Ομοσπονδία Ναυπακτίας και Δωρίδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Αμφιλοχίας

Οι ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και του Εμπορικού Συλλόγου Αμφιλοχίας σχετικά με το πρόγραμμα ενίσχυσης των Μικρομεσαίων από την Περιφέρεια με αιχμές κατά του Επιμελητηρίου, προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Τσιχριτζή.

Με ανοιχτή επιστολή ο κ. Τσιχριτζής κάνει λόγο για λαϊκισμό και επισημαίνει πως «η δημοσιότητα της δράσης στα ΜΜΕ δεν είχε προηγούμενο».

Η επιστολή του κ. Τσιχριτζή προς την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδας και Εμπορικό Σύλλογο Αμφιλοχίας:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αποτέλεσε ιδιαίτερα δυσάρεστη έκπληξη αφενός μεν το Ψήφισμα διαμαρτυρίας των πρώτου εξ υμών, αφετέρου δε η ανακοίνωση του δευτέρου. Τόσο για το ύφος όσο και για το περιεχόμενο.

Για το λόγο αυτό θα ήθελα να θέσω το ερώτημα: ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ;

Να σας υπενθυμίσω μερικές σημαντικές ημερομηνίες:

Η προδημοσίευση της δράσης αναρτήθηκε στις 18.09.2020 τόσο στο portal της Περιφέρειας όσο και στο αντίστοιχο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων όσο και στο portal του Επιμελητηρίου.

ΥΠΟΒΑΛΛΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΙΣ 2.10.2020, ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ;

Επίσης, να σας υπενθυμίσω ότι το Επιμελητήριό μας με τη συνδρομή της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και βεβαίως με την Περιφέρεια, διοργάνωσαν στις 7.10.2020 ενημερωτική εκδήλωση, με δυνατότητα συμμετοχής δια ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης, παρουσίασης της δράσης, στην οποία εκδήλωση είχατε προσκληθεί να παραστείτε με οποιονδήποτε από τους δυο τρόπους.

ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ;

Η δημοσιότητα της δράσης στα ΜΜΕ δεν είχε προηγούμενο. Επί ένα (1) μήνα υπήρχε βιντεάκι με την παρουσίαση της δράσης σε δεκαεπτά (17) site της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, σε δυο (2) τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς και σε εννιά (9) εφημερίδες του Νομού.

Ερώτηση: ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ;
ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ;

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Επιτρέψτε μου να σας πω, μετά από 35 χρόνια ενεργού παρουσίας στα κοινά του επιχειρείν ότι ο λαϊκισμός και η ρήση “Φταίει η κατσίκα του γείτονα “ είναι αδιέξοδα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Τάσος

    @Δημήτρης κοντονικας

    Τους πήρε το σκαλπ αλλά οι πολλές επιχειρήσεις λεφτά δεν είδαν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.