Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Προανάκριση και … ευθιξία

dimotiko-symvoulio-29-1-2018 (10)Ήταν αναμενόμενο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου να τεθεί το θέμα του τραγικού θανάτου του επιστάτη, πατέρα τριών παιδιών, του γηπέδου των Παπαδατών που καταπλακώθηκε από τη σιδερένια πόρτα.
Το ζήτημα έθεσε με ερώτηση του προ ημερήσιας διάταξης ο σύμβουλος του συνδυασμού Μοσχολιού Νίκος Θεοδωρόπουλος ερωτώμενος τον αντιδήμαρχο Νίκο Γκρίζη για την εξέλιξη της υπόθεσης θυμίζοντας πως η δημοτική αρχή είχε υποσχεθεί τη φύλαξη και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, εξέφρασε και αυτός τα συλλυπητήρια του ωστόσο υπογράμμισε πως για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη η προανάκριση και ως εκ τούτου δεν του «επιτρέπεται» να αναφερθεί στο ζήτημα.
Η αναφορά του αυτή προφανώς δεν κάλυψε τον επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή Τώρα» Δ.Τραπεζιώτη που λαμβάνοντας τον λόγο ρώτησε τον αντιδήμαρχο για τον «αν η δημοτική αρχή αισθάνεται την ευθιξία να αναλάβει την πολιτική ευθύνη και με ποιον τρόπο». «Είστε Εισαγγελέας, είστε Δικαστής, τι είστε. Δεν θα ακολουθήσω τον κατήφορο σας αντέτεινε ο κ. Γκρίζης.
Αυτά ειπώθηκαν σε γενικές γραμμές στο δημοτικό συμβούλιο αλλά σε κάθε περίπτωση η τοπική κοινωνία επιθυμεί την απόδοση ευθυνών και με ενδιαφέρον αναμένει τη συνέχεια.

eikona2

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Λαυρέντης

    Αριστερά: Η καπηλεία με κάθε τρόπο της ανθρώπινης δυστυχίας. Συνυπολογίστε τώρα ότι ο Τραπεζιώτης εκτός από αριστερός είναι και συριζαίος και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.