Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της Τρίτης 19/12 στον Δήμο Αγρινίου

programma-dimos-agriniou-xristougenna
Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 11:30 το πρωί το τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου με Υπεύθυνο τον κ. Γιώργο Αθανασόπουλο θα επισκεφτεί το Γηροκομείο Αγρινίου και θα τραγουδήσει Παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 18:30 στην Πλατεία Δημοκρατίας θα δοθεί Παράσταση Χριστουγεννιάτικων παραδοσιακών χορών από τους μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου με Υπεύθυνο τον κ. Ηλία Κυρίο. Στις 19:00 τη σκυτάλη παίρνει το Καλλιτεχνικό Παραδοσιακό Εργαστήρι με Υπεύθυνο τον κ. Θωμά Σκέντο με Παράσταση Παραδοσιακών Χορευτικών. Στις 19:30 η βραδιά θα κλείσει με Παράσταση χορευτικών τμημάτων από τα Κ.Α.Π.Η Αγίου Κωνσταντίνου, Αγρινίου και Θεστιέων επίσης στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Ταυτόχρονα στις 18:00 στην Παλαιά Δημοτική Αγορά τα παιδιά από την ειδικότητα “Bοηθός Bρεφονηπιοκόμων” του Δημόσιου ΙΕΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ θα σας περιμένουν να κατασκευάσετε στολίδια και χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.