Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Προκριματικός Διαγωνισμός Αιτωλοακαρνανίας στην Εκπαιδευτική Ρομποτική

Η Δυτική Ελλάδα καινοτομεί και πάλι στην εκπαιδευτική ρομποτική! Όπως πρωτοπόρησε στο θέμα διεξαγωγής Περιφερειακών διαγωνισμών, από φέτος εισαγάγει την πιλοτική διεξαγωγή ανά περιφερειακή ενότητα και ξεκινά από την Αιτωλοακαρνανία.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, στα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» (Ναύπακτο) θα διεξαχθεί ο «Προκριματικός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας». Η θεματική του Διαγωνισμού για μαθητές/τριες Δημοτικού είναι «Αρχιπέλαγος Αιγαίο: Η τεχνολογία βοηθά να αναπτυχθούν τα νησιά» για μαθητές/τριες Γυμνασίου είναι «Πρωτέας» και για μαθητές/τριες Λυκείου είναι «Smart Cities».

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας έχει θέσει υπό την αιγίδα της τον Διαγωνισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί καλούνται να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού και κυρίως για τις εγγραφές των ομάδων τους στη σελίδα https://wrohellas.gr/πανελλήνιος-διαγωνισμός-εκπαιδ-2019/φορμα-συμμετοχησ-2/.

Την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τη νέα πιλοτική κατηγορία του διαγωνισμού που αφορά παιδιά Νηπιαγωγείου (http://wrohellas.gr/δράση-steam-νηπιαγωγείου/) με θέμα «Μια βόλτα στην πόλη μου». Η εκδήλωση είναι με ελεύθερη είσοδο στο κοινό

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.