Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Προληπτικός έλεγχος για κορωνοϊό στo Θύρρειο Ακτίου Βόνιτσας παρουσία της Μ. Σαλμά

Προληπτικός έλεγχος για κορωνοϊό στo Θύρρειο Ακτίου Βόνιτσας παρουσία της Μ. Σαλμά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, προληπτικός δειγματοληπτικός έλεγχος για COVID-19 στην Τοπική Κοινότητα Θύριου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Ο έλεγχος έγινε κατόπιν σχετικού αιτήματος της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Μαρίας Σαλμά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας μετά την επιβεβαίωση κρουσμάτων σε κατοίκους της περιοχής το τελευταίο διάστημα. Για την πραγματοποίηση του ελέγχου χρησιμοποιήθηκε η κινητή μονάδα αιμοληψίας της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας.

Παρούσα στον έλεγχο ήταν και η κ. Σαλμά που ευχαρίστησε το κλιμάκιο για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεργασία, σημειώνοντας την κρισιμότητα της χρονικής στιγμής: «Όλοι καταλαβαίνουμε ότι η πανδημία συνεχίζει να σαρώνει την κοινωνία, την ίδια ώρα που η κοινωνία, δικαίως αισθάνεται κόπωση και επιθυμεί να αρχίσει να επαναδραστηριοποιείται.

Αυτό είναι κάτι που το θέλουμε όλοι όμως δεν επιτρέπεται και κανένας εφησυχασμός. Η Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για άμεσες παρεμβάσεις σε όποιες περιοχές κρίνεται αναγκαίο, έχοντας ως βασική μέριμνα, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Πέραν των ελέγχων που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποιείται και ενημέρωση για την ατομική ευθύνη που απαιτείται από όλους μας, ώστε να προφυλαχθούμε αποτελεσματικά από την πανδημία».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.