Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Στήριξη στην “Αλκυόνη” από τις ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας-Ναυπακτίας

Προς τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας “Αλκυόνη”

Συνεχίζονται οι δράσεις αλληλεγγύης της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας που σε συνεργασία με την Τοπική  Οργάνωση  Ναυπακτίας προσφέρουν  είδη πρώτης ανάγκης προς τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας “Αλκυόνη”.

Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ αναφέρει:

Στην πρωτοφανή κατάσταση, που αντιμετωπίζουμε εξαιτίας της πανδημίας του COVID 19, δεν πρέπει λησμονούμε την αναγκαιότητα της προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ως εκ τούτου με πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας και της Τοπικής Οργάνωσης Ναυπακτίας και σε συνέχεια των πρόσφατων επιτυχημένων δράσεων προσφοράς της ΟΝΝΕΔ (δήλωση εθελοντών στην ΚΕΔΕ προς ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», Εθελοντική αιμοδοσία και Ενίσχυση οργάνωσης «Φλόγα Σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια»)συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης,τα οποία θα διατεθούν στον Σύλλογο ΑΜΕΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας«ΑΛΚΥΟΝΗ», ενισχύοντας με αυτό το τρόπο το πολύτιμο έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Τα είδη μπορεί να είναι:

•Τρόφιμα(ρύζι,όσπρια,γάλα μακράς διαρκείας/εβαπορέ,δημητριακά,ψωμί τοστ,χυμούς κτλ)
•Χαρτικά,απορρυπαντικά

•Φάρμακα(μάσκες,αντισηπτικά,οινόπνευμακτλ)

Είναι χρέος όλων μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την ανθρωπότητα, να στηρίξουμε αυτούς,που μας χρειάζονται θέτοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Μέσα από την προσφορά και την αλληλεγγύη που υπερβαίνει το«εγώ» δημιουργείται μια κοινωνία ζωντανή,υγιή και εξελισσόμενη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.