Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020

Χειροπέδες σε 51χρονο για τον εμπρησμό στο Aρχοντικό Κατσώτα -σοκαριστικές αποκαλύψεις

Χειροπέδες σε 51χρονο για τον εμπρησμό στο Aρχοντικό Κατσώτα -σοκαριστικές αποκαλύψεις

Nεώτερη ενημέρωση:

Υπόθεση που σοκάρει  είναι αυτή που σχετίζεται με τον εμπρησμό στο Αρχοντικό Κατσώτα στη Σταμνά και σε όχημα σταθμευμένο σε πυλωτή οικίας στο Μεσολόγγι, περιστατικά που συνέβησαν την περασμένη νύχτα.

Οι αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου έχουν συλλάβει 51χρονο άτομο το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στους δύο εμπρησμούς ενώ φέρεται να αποπειράθηκε έναν ακόμη κατά τη διάρκεια της νύχτας σε οικία στο Αιτωλικό ενώ προκάλεσε και φθορές σε ελαιοτριβείο της Σταμνάς.

Όλοι οι στόχοι του εμπρησμού συνδέονται καθώς το όχημα, η οικία στο Αιτωλικό και το ελαιοτριβείο ανήκουν στη μητέρα του πρώην Γ.Γ. Νέας Γενιάς Παυσανία Παπαγεωργίου γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και απογόνου του στρατηγού Κατσώτα.

Η παλαιά κατοικία της Σταμνάς, αν και ακατοίκητη, εξάλλου αποτελεί περιουσιακό στοιχείο  της ευρύτερης οικογένειας  ανήκει ωστόσο σε άλλη απόγονο του Στρατηγού, σε μία εγγονή του. Η ζημιά στην κατοικία αυτή που είχε ιστορικά κειμήλια εκτιμάται μάλιστα στις 500.000 ευρώ.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο μάλιστα  για ομολογία του φερόμενου ως δράστη, κατοίκου της περιοχής της Σταμνάς.

Με ενδιαφέρον αναμένονται λοιπόν οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας για την πρωτοφανή αυτή υπόθεση.

Φέρεται ως κίνητρα των εγκληματικών αυτών ενεργειών να υπήρξαν σοβαρές προσωπικές διαφορές του 51χρονου με την εν λόγω γυναίκα o oποίος μάλιστα χάραξε τα αρχικά Κ.Γ. στο όχημα που έκαψε στο Μεσολόγγι και στε φορτηγό που προκάλεσε φθορές στο ελαιοτριβείο.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.