Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Προσωρινός αποκλεισμός των κλάδων εξόδου από Πάτρα και εισόδου προς Αθήνα του Κόμβου Ανατολικού Αιγίου της ΝΕΟ Κορίνθου – Πατρών λόγω έργων

Προσωρινός αποκλεισμός των κλάδων εξόδου από Πάτρα και εισόδου προς Αθήνα  του Κόμβου Ανατολικού Αιγίου της ΝΕΟ Κορίνθου – Πατρών  λόγω έργων

troxaia_4Την Τετάρτη 22/03/2017 έως την Παρασκευή 31/03/2017, θα αποκλειστούν οι κλάδοι εξόδου της κατεύθυνσης από Πάτρα και εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα του Κόμβου Ανατολικού Αιγίου (Χ.Θ. 172,5) της ΝΕΟ Κορίνθου Πατρών ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν οι νέοι κλάδοι εξόδου της κατεύθυνσης από Πάτρα και εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα του Κόμβου Δυτικού Αιγίου (Χ.Θ. 178,5) .

Η κυκλοφορία της ΝΕΟ από Πάτρα προς Αίγιο θα εξυπηρετείται από τον Κόμβο Δυτικού Αιγίου και η κυκλοφορία από Αίγιο προς Αθήνα θα διεξάγεται μέσω της ΠΕΟ και θα εισέρχεται στη ΝΕΟ Κορίνθου – Πατρών είτε μέσω του κόμβου Δυτικού Αιγίου είτε μέσω του κόμβου Καλαβρύτων, όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα.

Το κυρίως ρεύμα επί της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών και στις δύο κατευθύνσεις, καθώς και οι κλάδοι του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα του Κόμβου Ανατολικού Αιγίου ΔΕΝ επηρεάζονται και θα λειτουργούν κανονικά.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.