Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Πρώτη για ΑΕΜ με ενθουσιασμό

Πρώτη για ΑΕΜ με ενθουσιασμό

DSC_0033Την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας χρονιά πραγματοποίησε την Δευτέρα 8/8 το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η ΑΕΜ παρουσία φίλων της ομάδας.

Πολλά τα νέα πρόσωπα αλλά γνώριμα για όλους τους παρευρισκόμενους, με όλους να μιλούν για τον άθλο, γιατί περί αυτού πρόκειται από την νέα διοίκηση που μπόρεσε με πολύ τρέξιμο και μεθοδικότητα μέσα σε μια εβδομάδα από την ανάληψη των καθηκόντων της να παρουσίαση ένα ροστερ που αποτελείται αυτή την στιγμή από 20 και πλέον ποδοσφαιριστές.

Υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού της ομάδας Χρήστου Ζαρκαβέλη που έτυχε θερμής υποδοχής από τους φίλους (μεγάλους και μικρότερης ηλικίας) της ομάδας, και των βοηθών του Μάκη Σταθή και Γιώργου Χρήστου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για τους κανονιέρηδες.

Σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 5:00 μ.μ και πάλι στο ενωσιακό γήπεδο, γίνονται προσπάθειες από την διοίκηση ώστε να μπορέσει η ομάδα να πραγματοποιήσει ένα στάδιο της προετοιμασίας σε ιδιόκτητο γήπεδο με φυσικό χόρτο, ενώ το προσεχές Σάββατο θα πραγματοποιηθεί και φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Αχελώου Αγγελοκάστρου στο Μεσολόγγι.

http://aitosports.gr

DSC_0043 DSC_0080

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.