Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Γυμνάσιο Παναιτωλίου: Προβληματίζει τους γονείς η συμμετοχή σε εκδρομή στην Ευρώπη

Γυμνάσιο Παναιτωλίου: Προβληματίζει τους γονείς η συμμετοχή σε εκδρομή στην Ευρώπη

Προβληματισμός επικρατεί σε γονείς του Γυμνασίου Παναιτωλίου για την συμμετοχή των παιδιών τους σε σχολική εκπαιδευτική εκδρομή που είναι προγραμματισμένη για την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου στο εξωτερικό, σε χώρες της Ευρώπης, μετά και τα αυξανόμενα κρούσματα του Κορονοϊού σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PanaitolioNews η εκδρομή είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου αλλά αρκετοί γονείς ζητούν την αναβολή της, μιας και τα περιστατικά με την ίωση του Κορονοϊού αυξάνονται καθημερινά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το πρωί της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο χώρο του Γυμνασίου Παναιτωλίου ανάμεσα σε καθηγητές και γονείς ώστε να αποφασιστεί εάν θα πραγματοποιηθεί ή όχι η πολυήμερη εκδρομή στην Ευρώπη.
Να σημειωθεί ότι τα χρήματα, περίπου 450 ευρώ για την συμμετοχή κάθε μαθητή, έχουν ήδη προπληρωθεί.

Το ερώτημα που έθεσαν γονείς που επικοινώνησαν με το PanaitolioNews είναι πως “δεν αξίζει να ρισκάρουμε την υγεία ή τις ζωές των παιδιών μας για 450 ευρώ, και για αυτό και το πιο σωστό είναι να αναβληθεί η εκδρομή, και καλούμε την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας να πάρει θέση”.

Πηγή: panaitolionews

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.