Κυριακή, 7 Ιουνίου, 2020

Ψάχνει το καμ μπακ ο Πορφύρης!

Διανύουμε περίοδο έντονων ζυμώσεων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 και τα σενάρια φουντώνουν.
Ένα από αυτά διακινείται στο Θέρμο και αφορά τον Θόδωρο Πορφύρη που ψάχνει το…καμ μπακ. Ψάχνει την επιστροφή δηλαδή στο προσκήνιο με σκοπό να επιστρέψει στη δημαρχία και φέρεται να αναζητά ήδη στελέχη για  συνδυασμό.
Ο 75χρονος μαθηματικός διετέλεσε δήμαρχος Θέρμου για είκοσι χρόνια (πέντε συνεχόμενες θητείες από 1994 έως 2014) ωστόσο στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν συμμετείχε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΚΥΡΙΕ ΠΟΡΦΥΡΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ.CHRISTOS

  2. ΒΑΣΙΛΗΣ

    Ο Πορφύρης παραχώρησε ευγενώς τη θέση του παρ’ όλο που θα μπορούσε να προσφέρει για μια ακόμη τετραετία ή πενταετία τέλος πάντων. Έδωσε τόπο σε νεότερους . Κανείς όμως δεν φανταζόταν ότι θα ο Δήμος θα γινόταν παιδική χαρά. Απαξιώθηκαν άνθρωποι που για μια εικοσαετία έδωσαν τον εαυτό τους για το Δήμο. (Παπαδημητρίου, Πριόνας, Μητρομάρας κ.λ.π.) Κανείς δεν περίμενε το σημερινό κατάντημα. Πιέσαμε τον Πορφύρη να αποχωρήσει, δυστυχώς δια πράξαμε ολέθριο λάθος. Ήρθε η ώρα να το διορθώσουμε καώντας τον Πορφύρη να ηγηθεί διαπαραταξιακού ψηφοδελτίου. Είναι ζήτημα αν θα μπορέσει πλέον ο Κωνσταντάρας να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο. Η ήττα στο προχθεσινό συμβούλιο με 10 προς 9 ήταν απίστευτη σε ένα θέμα ρουτίνας και δείχνει το μεγάλο χάσμα μέσα στην ίδια του την παράταξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.