Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Προβληματίζει η υποστελέχωση των Αστυνομικού Τμήματος, Τροχαίας και Λιμενικού Σταθμού Ναυπάκτου

Προβληματίζει η υποστελέχωση  των Αστυνομικού Τμήματος, Τροχαίας και Λιμενικού Σταθμού Ναυπάκτου

dimotiko-symvoulio-nafpaktias (3)

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται υποστελέχωση του Αστυνομικό Τήματος Ναυπάκτου, της Τροχαίας Ναυπάκτου και του Λιμενικού Σταθμού Ναυπάκτου. Οι Υπηρεσίες λειτουργούν με προσωπικό «ασφαλείας» και σε πολλές περιπτώσεις υπολείπονται κατά 5-6 άτομα από την απαραίτητη δύναμη για την εύρυθμη λειτουργία τους. Για τα προβλήματα αυτά από το δήμο Ναυπακτίας εκδόθηκε το ακόλουθο Ψήφισμα:

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι:
– Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται υποστελέχωση του Α.Τ. Ναυπάκτου, της Τροχαίας Ναυπάκτου και του Λιμενικού Σταθμού Ναυπάκτου. Οι Υπηρεσίες λειτουργούν με προσωπικό «ασφαλείας» και σε πολλές περιπτώσεις υπολείπονται κατά 5-6 άτομα από την απαραίτητη δύναμη για την εύρυθμη λειτουργία τους.
– Η υποστελέχωση ουσιαστικά δυσχεραίνει ή καθιστά αδύνατη την αστυνόμευση στον Δήμο Ναυπακτίας, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους σε έκταση στην Ελλάδα.
– Σύντομα πρόκειται να λειτουργήσει νέο τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων για την Ιόνια οδό και φημολογείται ότι θα στελεχωθεί από άτομα και της τροχαίας Ναυπάκτου.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ με τον πλέον ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο την εναντίωση μας στη συνεχή υποβάθμιση των νευραλγικών υπηρεσιών για την αστυνόμευση και την τήρηση της τάξης στον Δήμο μας, ήτοι του Α.Τ., της Τροχαίας και του Λιμενικού Σταθμού.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ οποιαδήποτε ενέργεια η οποία δυσχεραίνει την λειτουργία των ανωτέρω υπηρεσιών
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ΑΜΕΣΗ και ΠΛΗΡΗ στελέχωση τους, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ στη λειτουργία τους ή μεταφορά προσωπικού σε άλλες Υπηρεσίες.
Τέλος, το Δ.Σ. εξουσιοδοτεί το Δήμαρχο Ναυπακτίας , να συνεχίσει με μεγαλύτερη ένταση τις προσπάθειες σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και προς κάθε κατεύθυνση, είτε με έγγραφες διαμαρτυρίες είτε με προσωπικές παραστάσεις και να σταλεί το ψήφισμα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προκειμένου να δοθεί ΑΜΕΣΗ λύση στο σοβαρότατο αυτό θέμα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών που αντιμετωπίζουμε και το οποίο δημιουργεί πολλά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.