Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Η πυρά λήξης των Προσκόπων στο Αγρίνιο (φωτο)

Η πυρά λήξης των Προσκόπων στο Αγρίνιο (φωτο)

pyra-lixis-proskopoi (4)

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου πραγματοποίησε το Σάββατο στις 23 Ιουνίου και ώρα 20:00 την πυρά λήξης του.

Λυκόπουλα, πρόσκοποι και ανιχνευτές μαζί με γονείς και επίσημους προσκεκλημένους συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του συστήματος ώστε να κλείσουν την προσκοπική χρονιά του 2017 – 2018.Από πλευράς της Δημοτικής Αρχής, την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Κωσταντίνος Καλαντζής και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Όλγα Πιστιώλη Σαλακίδου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι βαθμοφόροι παρουσίασαν το έργο τους και υπήρξαν βραβεύσεις για τα παιδιά που συμμετείχαν στην Π.Α.Π.Ε. για τις διακρίσεις τους καθώς και οι απονομές του “Χρυσού Βέλους” για τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή την δοκιμασία.Επίσης βραβεύτηκε ο επιχειρηματίας, κ. Νίκος Αμπλιανίτης, για την μακροχρόνια προσφορά στους Προσκόπους.Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μουσική που επέλεξε o DJ Γιώργος Ρόμπολας.

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων ευχαριστεί  τους χορηγούς της εκδήλωσης , για τα σουβλάκια που  παραχώρησαν την Φάρμα Λαϊνά, το κρεοπωλείο Το Πρώτο, και τον Ιωακείμ Παναγιώτου. Για την πολύτιμη βοήθεια τους, το κουρείο Κωνσταντίνος Μυγδάκης και τον Σπύρο Λιόκαυτο με το Coffee Express.

«Η προσκοπική χρονιά τελείωσε και ελπίζουμε να έχουμε καλές κατασκηνώσεις. Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα… Καλό καλοκαίρι! ” το μήνυμα των Προσκόπων του Αγρινίου.

 

pyra-lixis-proskopoi (1)

pyra-lixis-proskopoi (2)

pyra-lixis-proskopoi (3)

pyra-lixis-proskopoi (5)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.