Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

“Άδειες καρέκλες”: Συμβολική διαμαρτυρία της Εστίασης και στο Αγρίνιο την Τετάρτη

“Άδειες καρέκλες”: Συμβολική διαμαρτυρία της Εστίασης και στο Αγρίνιο την Τετάρτη

Ο κλάδος της εστίασης διαμαρτύρεται συμβολικά την Τετάρτη 06/05/2020 στις 20:00, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα με μια πρωτότυπη εκδήλωση -διαμαρτυρία, που φέρει τον τίτλο “EMPTY CHAIRS -ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ”, ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού.

Περισσότεροι από 30 σύλλογοι εστίασης-και του Αγρινίου- από όλη την Ελλάδα, καλούν όλους τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τον τουρισμό να ζητήσουν το αυτονόητο και συγκεκριμένα, λύσεις για την επιβίωση του κλάδου.

“Κάθε καρέκλα συμβολίζει μια επιχείρηση εστίασης που δεν θα ανοίξει, μια θέση εργασίας που θα χαθεί όπως επίσης και έναν προμηθευτή που για χρόνια στήριζε τον μεγαλύτερο όγκο του τζίρου του στον κλάδο τις εστίασης και πλέον δεν θα είναι βιώσιμος”, τονίζουν εκπρόσωποι της εστίασης.

Αντίστοιχη συμβολική εκδήλωση αναμένεται να γίνει και στο Αγρίνιο, όπου οι προετοιμασίες από μέρους των εκπροσώπων της Εστίασης “τρέχουν” εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Η όποια δράση δεν μπορούσε να υλοποιηθεί νωρίτερα, λόγω των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονταν σε ισχύ, ενώ έχει εξασφαλιστεί και η αρωγή του Δήμου.

Η κινητοποίηση είναι αμιγώς ακτιβιστικού χαρακτήρα και οι δράσεις θα λάβουν χώρα από τις 18:00, με τη συμμετοχή κινηματογραφικών συνεργείων, τα οποία και θα απαθανατίσουν πλάνα, με επίγεια και εναέρια μέσα από το γεγονός.

Η ανακοίνωση των Επαγγελματιών Εστίασης και Αναψυχής Αγρινίου

Η Εστίαση διαμαρτύρεται συμβολικά την Τετάρτη 06/05/2020 στις 20:00΄ ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα με μια πρωτότυπη εκδήλωση – διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού EMPTY CHAIRS – ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.
Περισσότεροι από 30 σύλλογοι εστίασης από όλη την Ελλάδα καλούν όλους τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τον τουρισμό να ζητήσουν το αυτονόητο:
Λ ύ σ ε ι ς γ ι α τ η ν ε π ι β ί ω σ η τ ο υ κ λ ά δ ο υ
#menoumeoloimazi
#emptychairs
#coronavirus2020
Η Ε Σ Τ Ι Α Σ Η Α Π Α Ι Τ Ε Ι, Δ Ε Ν Ε Π Α Ι Τ Ε Ι
Κάθε καρέκλα συμβολίζει μία επιχείρηση Εστίασης που δεν θα ανοίξει, μία θέση εργασίας που θα χαθεί, όπως επίσης και έναν προμηθευτή που για χρόνια στήριζε τον μεγαλύτερο όγκο του τζίρου του στον κλάδο τις εστίασης και πλέον δεν θα είναι βιώσιμος.
Από το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΗΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.